"Flajdubaijem" na 45 destinacija

Bez autora
Feb 06 2012

Prva niskotarifna aviokompanija iz Dubaija "Flajdubai", koja na srpskom tržištu posluje od prošle godine, nudi putnicima najpristupačnije karte za više od 45 destinacija. Beograd je 12. odredište na koje "Flajdubai" leti u centralnoj i istočnoj Evropi. Na relaciji Beograd - Dubai leti se četiri puta nedeljno, a u želji da omoguće što jeftinije putovanje, putnici mogu besplatno da ponesu u avion jedan komad prtljaga težine do sedam kilograma i malu torbu za laptop računar ili ručnu torbu. Ukoliko se uplati unapred, po povoljnim cenama, može se preneti prtljag do 40 kilograma, dobiti dodatni prostor za noge, kao i druge pogodnosti. Tokom leta, putnicima su obezbeđeni posluženje i zabavni sadržaji, koji se naplaćaju u simboličnim iznosima. Uvođenje inovacija jedan je od imperativa kompanije, koja je svoju mrežu razvila u zemljama Persijskog zaliva, Bliskog istoka, severne Afrike, Indijskog potkontinenta, Azije, kao i Evrope.

"Flajdubaijem" na 45 destinacijaPrva niskotarifna aviokompanija iz Dubaija "Flajdubai", koja na srpskom tržištu posluje od prošle godine, nudi putnicima najpristupačnije karte za više od 45 destinacija.

Beograd je 12. odredište na koje "Flajdubai" leti u centralnoj i istočnoj Evropi. Na relaciji Beograd - Dubai leti se četiri puta nedeljno, a u želji da omoguće što jeftinije putovanje, putnici mogu besplatno da ponesu u avion jedan komad prtljaga težine do sedam kilograma i malu torbu za laptop računar ili ručnu torbu.

Ukoliko se uplati unapred, po povoljnim cenama, može se preneti prtljag do 40 kilograma, dobiti dodatni prostor za noge, kao i druge pogodnosti.

Tokom leta, putnicima su obezbeđeni posluženje i zabavni sadržaji, koji se naplaćaju u simboličnim iznosima.

Uvođenje inovacija jedan je od imperativa kompanije, koja je svoju mrežu razvila u zemljama Persijskog zaliva, Bliskog istoka, severne Afrike, Indijskog potkontinenta, Azije, kao i Evrope.

Kompanija "Flajdubai" je osnovana u martu 2008. godine i ima, kako je navedeno u saopštenju, najbržu stopu rasta na svetu među novoosnovanim aviokompanijama. Od početka poslovanja u junu 2009, kompanija je razvila mrežu od preko 45 destinacija u zemljama Persijskog zaliva, Bliskog istoka, severne Afrike, Indijskog potkontinenta, Azije i oboda Evrope i flotu od 21 aviona.

U vlasništvu vlade Dubaija ovaj niskotarifni avioprevoznik podržava komercijalni i turistički sektor grada pružanjem usluga svim putnicima i obezbeđivanjem avio-veza do velikog broja destinacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik