Germanwingsu isplativija Rijeka od Beograda

Bez autora
Jan 12 2012

Njemački niskotarifni avioprijevoznik Germanwings od ožujka će proširiti ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj uvođenjem linije s Aerodroma Rijeka prema Kölnu. Kompanija je prije nekoliko dana objavila da od ožujka odustaje od linije Köln - Beograd, jer nije bila isplativa. S druge strane, novi letovi ka Hrvatskoj su logičan nastavak poslovne politike u kojoj je hrvatsko tržište istaknuto kao jedno od ključnih, s obzirom na pozitivne rezultate koje ova kompanija postiže u proteklih osam godina svog prisustva u Hrvatskoj. Germanwings je prva niskotarifna avio kompanija koja je još 2004. godine uvela letove za Hrvatsku, kao i iz Hrvatske prema Njemačkoj, a s obzirom na to da u svojoj ponudi ima letove prema više od 75 destinacija, putnicima omogućava da presjedanjem putuju do većine gradova do kojih ne postoje direktne linije.

Germanwingsu isplativija Rijeka od BeogradaNjemački niskotarifni avioprijevoznik Germanwings od ožujka će proširiti ponudu letova iz Hrvatske prema Njemačkoj uvođenjem linije s Aerodroma Rijeka prema Kölnu, javlja srbijanski B92.

Kompanija je prije nekoliko dana objavila da od ožujka odustaje od linije Köln - Beograd, jer nije bila isplativa.

S druge strane, novi letovi ka Hrvatskoj su logičan nastavak poslovne politike u kojoj je hrvatsko tržište istaknuto kao jedno od ključnih, s obzirom na pozitivne rezultate koje ova kompanija postiže u proteklih osam godina svog prisustva u Hrvatskoj. Germanwings je prva niskotarifna avio kompanija koja je još 2004. godine uvela letove za Hrvatsku, kao i iz Hrvatske prema Njemačkoj, a s obzirom na to da u svojoj ponudi ima letove prema više od 75 destinacija, putnicima omogućava da presjedanjem putuju do većine gradova do kojih ne postoje direktne linije.

Tako će putnici iz Rijeke moći, tri puta tjedno počevši s 27. ožujkom, letjeti novom linijom prema njemačkom poslovnom i turističkom centru Kölnu, gdje stižu za tek nešto više od sat i pol.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik