Hilton na proljeće 2012. u Zagrebu

Bez autora
Oct 05 2011

Hilton Worldwide potpisao je prošloga tjedna u Zagrebu s tvrtkom B.P. Pluto d.o.o. ugovor o upravljanju hotelom DoubleTree by Hilton. DoubleTree by Hilton Zagreb gradit će se kao dio trgovačko-poslovnog kompleksa smještenog na prestižnoj lokaciji unutar zagrebačke poslovne četvrti, odnosno na Radničkoj cesti uz Vukovarsku aveniju. Otvaranje prvog hotela ove kompanije u Zagrebu očekuje se u proljeće 2012., doznaje se od Petre Gelb zadužene za odnose s javnošću. Inače, Hilton Worldwide posluje u Hrvatskoj od 2005. – izgrađen je luksuzni i povijesni hotel Hilton Imperial Dubrovnik, a u izgradnji je i Hilton Marjan Split. Iz priopćenja saznajemo da će gosti hotela DoubleTree by Hilton Zagreb uživati u kvalitetama po kojima je prepoznatljivo više od 250 ovih hotela po čitavom svijetu.

Hilton na proljeće 2012. u ZagrebuHilton Worldwide potpisao je prošloga tjedna u Zagrebu s tvrtkom B.P. Pluto d.o.o. ugovor o upravljanju hotelom DoubleTree by Hilton.

DoubleTree by Hilton Zagreb gradit će se kao dio trgovačko-poslovnog kompleksa smještenog na prestižnoj lokaciji unutar zagrebačke poslovne četvrti, odnosno na Radničkoj cesti uz Vukovarsku aveniju.

Otvaranje prvog hotela ove kompanije u Zagrebu očekuje se u proljeće 2012., doznaje se od Petre Gelb zadužene za odnose s javnošću.

Inače, Hilton Worldwide posluje u Hrvatskoj od 2005. – izgrađen je luksuzni i povijesni hotel Hilton Imperial Dubrovnik, a u izgradnji je i Hilton Marjan Split. Iz priopćenja saznajemo da će gosti hotela DoubleTree by Hilton Zagreb uživati u kvalitetama po kojima je prepoznatljivo više od 250 ovih hotela po čitavom svijetu.
 
Uz 152 sobe, restoran i bar, udobnom smještaju gostiju u DoubleTree by Hilton Zagreb pridonijet će dodatni restoran, lounge, poslovni centar, spa i wellness centar, Precor fitness, bazen i sauna. Konferencijski prostor prostirat će se na više od 800 metara četvornih te će stajati na raspolaganju gostima za priređivanje različitih poslovnih sastanaka, sastanke izvršnih tijela i društvena događanja. DoubleTree by Hilton ušao je na europsko tržište u proljeće 2008. godine te je od tad do danas doživio je izvanredan rast i trenutačno broji 23 DoubleTree by Hilton hotela u deset europskih zemalja. Tijekom proteklih godina, DoubleTree by Hilton proširio je poslovanje na istočnu Europu. Nedavno su otvoreni hoteli u Bukureštu, Bratislavi, Varni te u Košicama, a dva su hotela u Varšavi i Lodzuu fazi izgradnje. Mreža DoubleTree by Hilton hotela sastoji se od 250 lokacija u 21 zemlji svijeta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik