Hostelski savez Srbije postao član međunarodne federacije

Bez autora
Feb 20 2012

Ferijalni i hostelski savez Srbije, jedino nacionalno udruženje hostela u našoj zemlji, postao je punopravni član Međunarodne federacije omladinskih hostela “Hosteling internešnl” (Hostelling international). Savez ističe da je u skladu sa realnom situacijom i trendovima, napravio reorganizaciju i modernizaciju svoga rada i realizovao niz aktivnosti na polju razvoja omladinskog turizma, hostelinga i mobilnosti mladih u Srbiji i na planu regionalne i međunarodne saradnje. Uvažavajući principe slobodne razmene informacija i vrednosti, potpisan je protokol o saradnji sa Ferijalnim savezom Republike Srpske, čime je uspostavljena saradnja mladih Republike Srpske i Republike Srbije. Ta saradnja obuhvata: realizaciju zajedničkih projekata, rad na poboljšanju položaja mladih, međusobno jačanje sopstvenih kapaciteta i stvaranje dugoročnog partnerskog odnosa i razvoj međunarodne i regionalne saradnje u oblasti omladinskog turizma, hostelinga i mobilnosti mladih.

Hostelski savez Srbije postao član međunarodne federacijeFerijalni i hostelski savez Srbije, jedino nacionalno udruženje hostela u našoj zemlji, postao je punopravni član Međunarodne federacije omladinskih hostela “Hosteling internešnl” (Hostelling international), saopšteno je danas iz tog saveza.

Savez ističe da je u skladu sa realnom situacijom i trendovima, napravio reorganizaciju i modernizaciju svoga rada i realizovao niz aktivnosti na polju razvoja omladinskog turizma, hostelinga i mobilnosti mladih u Srbiji i na planu regionalne i međunarodne saradnje.

Uvažavajući principe slobodne razmene informacija i vrednosti, potpisan je protokol o saradnji sa Ferijalnim savezom Republike Srpske, čime je uspostavljena saradnja mladih Republike Srpske i Republike Srbije.

Ta saradnja obuhvata: realizaciju zajedničkih projekata, rad na poboljšanju položaja mladih, međusobno jačanje sopstvenih kapaciteta i stvaranje dugoročnog partnerskog odnosa i razvoj međunarodne i regionalne saradnje u oblasti omladinskog turizma, hostelinga i mobilnosti mladih.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik