Hotel Podgorica najbolji

Bez autora
Dec 07 2011

Normal Tours i hotel "Podgorica" - Turistička organizacija Podgorica proglasila je za najbolju kompaniju, odnosno hotel u 2011. godini. Odluku o dodjeli priznanja donio je Organizacioni odbor Turističke organizacije Podgorica, u sklopu tradicionalne akcije "Biramo najbolje u turizmu 2011". Nova priznanja, koja im stižu od Turističke organizacije Podgorica, potvrda su dobrog smjera poslovnih strategija, čiji je cilj dalji razvoj poslovnog, sportskog i kongresnog turizma. Svakako, proglašenje za najbolju kompaniju i najbolji hotel u 2011. godini istovremeno je i podsticaj da budu još bolji i pružaju još kvalitetnije usluge. Hotel "Podgorica" dobitnik je i zlatnih plaketa za najbolji biznis hotel u Crnoj Gori i za visok kvalitet gastronomske ponude na Međunarodnom sajmu turizma, koji je krajem septembra održan u Novom Sadu.

Hotel Podgorica najboljiNormal Tours i hotel "Podgorica" - Turistička organizacija Podgorica proglasila je za najbolju kompaniju, odnosno hotel u 2011. godini.

Odluku o dodjeli priznanja donio je Organizacioni odbor Turističke organizacije Podgorica, u sklopu tradicionalne akcije "Biramo najbolje u turizmu 2011".

"Nova priznanja, koja nam stižu od Turističke organizacije Podgorica, potvrda su dobrog smjera naših poslovnih strategija, čiji je cilj dalji razvoj poslovnog, sportskog i kongresnog turizma. Svakako, proglašenje za najbolju kompaniju i najbolji hotel u 2011. godini istovremeno je i podsticaj da budemo još bolji i pružamo još kvalitetnije usluge", saopšteno je iz kompanije Normal Tours.

Podsjećamo da je hotel "Podgorica" dobitnik i zlatnih plaketa za najbolji biznis hotel u Crnoj Gori i za visok kvalitet gastronomske ponude na Međunarodnom sajmu turizma, koji je krajem septembra održan u Novom Sadu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik