Hotel Square nine na Forbsovoj listi najboljih

Bez autora
Oct 28 2011

Poznati američki magazin "Forbs" uvrstio je beogradski "Square Nine" na listu najboljih novih hotela u svetu, uz obrazloženje da raspolaže vrhunskim smeštajem i pratećim sadržajima. Hotel "Skver Najn" ima odnos osoblja prema broju soba od dva prema jedan, po čemu je poznat lanac "Four Seasons", dok su usluga batlera, vožnja od aerodroma do hotela u automobilu marke "mercedes viano" i pakovanje, odnosno raspakivanje prtljaga dostupni na zahtev. To odgovara viziji urbanog preduzetnika koji voli da sve bude po njegovom, objavio je "Forbs life magazine" u najnovijem broju. Beograd je uvek bio avangardan grad, kul mesto u poređenju sa drugim gradovima istočne Evrope. Njegovi građani vole modu i od izlazaka prave događaje. Taj grad ima dugu istoriju kreativnosti i dizajna. Osoblje hotela, između ostalog, čine šef kuhinje, njegov zamenik i menadžer bara dovedeni iz luksuznog londonskog hotela Claridges. Restoran hotela, koji u ponudi ima i niz teško dostupnih inostranih proizvoda od konjaka "ričard henesi" pa do šampanjca "bolindžer" iz 1999, svojim gostima nudi i sopstvenu liniju gurmanskih specijaliteta.

Beograd: Hotel Square nine na Forbsovoj listi najboljihPoznati američki magazin "Forbs" uvrstio je beogradski "Square Nine" na listu najboljih novih hotela u svetu, uz obrazloženje da raspolaže vrhunskim smeštajem i pratećim sadržajima.

Hotel "Skver Najn" ima odnos osoblja prema broju soba od dva prema jedan, po čemu je poznat lanac "Four Seasons", dok su usluga batlera, vožnja od aerodroma do hotela u automobilu marke "mercedes viano" i pakovanje, odnosno raspakivanje prtljaga dostupni na zahtev. To odgovara viziji urbanog preduzetnika koji voli da sve bude po njegovom, objavio je "Forbs life magazine" u najnovijem broju.

"Beograd je uvek bio avangardan grad, kul mesto u poređenju sa drugim gradovima istočne Evrope", izjavio je suvlasnik hotela Nebojša Kostić, koji je u tridesetim godinama, a školovao se u Švajcarskoj i Londonu.

"Njegovi građani vole modu i od izlazaka prave događaje. Taj grad ima dugu istoriju kreativnosti i dizajna", dodao je Kostić.

Osoblje hotela, između ostalog, čine šef kuhinje, njegov zamenik i menadžer bara dovedeni iz luksuznog londonskog hotela Claridges.

Restoran hotela, koji u ponudi ima i niz teško dostupnih inostranih proizvoda od konjaka "ričard henesi" pa do šampanjca "bolindžer" iz 1999, svojim gostima nudi i sopstvenu liniju gurmanskih specijaliteta, ističe "Forbs life magazine".

Beogradski "Square Nine" je ovog meseca ušao i u uži izbor za ''Najbolje poslovne hotele u svetu 2011. godine", objavljeno je na veb stranici Wallpeper magazina.

Novi, luksuzni hotel u srcu prestonice na ovaj način je napravio prve korake na svetskoj sceni, navode njegovi poslovni rukovodioci.

Hotel je delo poznatog brazilskog arhitekte Isaja Vinfelda, koji je sa svojim timom iz Brazila radio na tom projektu.

"Square Nine" je prve goste primio početkom ove godine, a raspolaže sa 45 soba i apartmana, restoranom i barom koji su otvoreni za sve posetioce, kao i fitnes centrom i bazenom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik