Hotelska grupa “Budvanska rivijera” dobila priznanje za kvalitet

Bez autora
Mar 04 2012

Beogradska turistička agencija SAB Internešnl, na osnovu ocjene njihovih anketiranih gostiju koji su prošle godine boravili u hotelima “Budvanske rivijere”, dodijelila je Hotelskoj grupi priznanje za najkvalitetniju uslugu. Gosti su boravak u hotelima Budvanske rivijere proglasili najboljim, počev od kvaliteta smještaja do kvaliteta usluge. To je razlog da se uspješna saradnja nastavi i da ove sezone sa tržišta Srbije bude još više gostiju nego prošle i ranijih godina. Odlični rezultati u anketi obavezuju ih da njihova saradnja bude još bolja u narednom periodu. U hotelima te kompanije, posredstvom agencije SAB Internešnl, gosti iz Srbije su prošle godine ostvarili 44 hiljade noćenja, a ove sezone taj broj biće još veći, jer je potpisan ugovor o zakupu kapaciteta u svim hotelima Budvanske rivijere u Budvi i Petrovcu.

Hotelska grupa “Budvanska rivijera” dobila priznanje za kvalitetBeogradska turistička agencija SAB Internešnl, na osnovu ocjene njihovih anketiranih gostiju koji su prošle godine boravili u hotelima “Budvanske rivijere”, dodijelila je Hotelskoj grupi priznanje za najkvalitetniju uslugu.

Uručujući danas ovo priznanje redstavnik agencije SAB, Zorica Tešić kazala je da su gosti boravak u hotelima Budvanske rivijere proglasili najboljim, počev od kvaliteta smještaja do kvaliteta usluge.

“To je razlog da se uspješna saradnja nastavi i da ove sezone sa tržišta Srbije bude još više gostiju nego prošle i ranijih godina”, rekla je Tešić na konferenciji za novinare.

Zamjenik izvršnog direktora Budvanske rivijere, Katarina Kažanegra, kazala je da ih odlični rezultati u anketi obavezuju da njihova saradnja bude još bolja u narednom periodu.

U hotelima te kompanije, posredstvom agencije SAB Internešnl, gosti iz Srbije su prošle godine ostvarili 44 hiljade noćenja, a ove sezone, kako je saopšteno, taj broj biće još veći, jer je potpisan ugovor o zakupu kapaciteta u svim hotelima Budvanske rivijere u Budvi i Petrovcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik