Hotelu "Izvor" priznanje "Ambasador dobre usluge"

Bez autora
Nov 23 2011

Državni sekretar za turizam Goran Petković uručio je večeras hotelu "Izvor" iz Aranđelovca priznanje "Ambasadori dobre usluge", u kategoriji velikih ugostiteljskih objekata. Na otvaranju svečanosti dodele nagrade najboljima u hotelskoj industriji u 2010/2011 godini, Petković je u Privrednoj komori Srbije (PKS), rekao da očekuje nove investicije u toj delatnosti i da će Srbija dobiti nove hotele i sledeće godine imati još bolju turističku ponudu i da će turističko-ugostiteljska delatnost u 2012. ostvariti veće prihode nego ove godine. Petković je nagradu "Ambasadori dobre usluge" u kategoriji malih ugostiteljskih objekata dodelio "Evro garni hotelu" iz Zemuna. Dodeljeno je, takođe, tematsko priznanje foruma - "Novi impuls unapređenju promocije i pridaje" - hotelu "Moravica" iz Sokobanje. Kompanija "Mopeks", Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singdinum u Beogradu i Radio televizija Srbije dobitnici su priznanja "Partner hotelske industrije".

Hotelu "Izvor" priznanje "Ambasador dobre usluge"Državni sekretar za turizam Goran Petković uručio je večeras hotelu "Izvor’" iz Aranđelovca priznanje "Ambasadori dobre usluge", u kategoriji velikih ugostiteljskih objekata.

Na otvaranju svečanosti dodele nagrade najboljima u hotelskoj industriji u 2010/2011 godini, Petković je u Privrednoj komori Srbije (PKS), rekao da očekuje nove investicije u toj delatnosti i da će Srbija dobiti nove hotele i sledeće godine imati još bolju turističku ponudu i da će turističko-ugostiteljska delatnost u 2012. ostvariti veće prihode nego ove godine.

Petković je nagradu "Ambasadori dobre usluge" u kategoriji malih ugostiteljskih objekata dodelio "Evro garni hotelu" iz Zemuna.

Dodeljeno je, takođe, tematsko priznanje foruma - "Novi impuls unapređenju promocije i pridaje" - hotelu "Moravica" iz Sokobanje.

Kompanija "Mopeks", Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singdinum u Beogradu i Radio televizija Srbije dobitnici su priznanja "Partner hotelske industrije".

Novinarsku "Pres zvezdicu" dobila je Vila "Aleksandar - Velnes centar" iz Orašca, kao novinarsko priznanje za gostoprimstvo i odličnu saradnju sa medijima.

Kompanija "Mopeks", Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singdinum u Beogradu i Radio televizija Srbije dobitnici su priznanja "Partner hotelske industrije", a priznanje "Novi kvalitet" dodeljno je Specijalnoj bolnici iz Ribarske banje i Zdravstveno - turističkom centru - "Banja Vrućica - Teslić" iz Republike Srpske.

Osim navedenih nagrada, na svečanoj dodeli nagrada u PKS dodeljena su i druga priznanja za kvalitetan rad menadžera i drugih zaposlenih u hotelskoj industriji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik