Izaberi pored koga ćeš sedeti u avionu

Bez autora
Dec 23 2011

Holandska aviokompanija KLM nudi svojim putnicima da sami izaberu pored koga će sedeti u avionu. Usluga "Meet and Seat" se realizuje putem Facebook ili Linkedln profila, a putnicima omogućava da se upoznaju pre nego što kupe avionske karte, kako bi odlučili pored koga im najviše odgovara da sede.Biranje saputnika moguće je na osnovu nekoliko različitih kriterijuma: izlgeda, posla kojim se bave, hobija. Usluga još nije dostupna, a u KLM-u kažu da će biti početkom iduće godine.

Izaberi pored koga ćeš sedeti u avionuHolandska aviokompanija KLM nudi svojim putnicima da sami izaberu pored koga će sedeti u avionu.

Usluga "Meet and Seat" se realizuje putem Facebook ili Linkedln profila, a putnicima omogućava da se upoznaju pre nego što kupe avionske karte, kako bi odlučili pored koga im najviše odgovara da sede.

Biranje saputnika moguće je na osnovu nekoliko različitih kriterijuma: izlgeda, posla kojim se bave, hobija...

Usluga još nije dostupna, a u KLM-u kažu da će biti početkom iduće godine.

Oni putnici koji bi da tokom leta avionom "gledaju svoja posla" i sede pored nekoga ko želi to isto, postoji opcija "Opt-Out" - prilikom rezervacije oni ne moraju da ostave svoje lične podatke.

Avionska kompanija "Malaysia Airlines" će svojim putnicima uskoro omogućiti da putem Facebooka provere da li u avionu za koji su kupili kartu ima i njihovih rođaka ili prijatelja.

"AirTroductions" nudi nešto još zanimljivije - da tokom puta upoznate potencijalnu srodnu dušu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik