Izgradnja hotela na Staroj planini u završnoj fazi

Bez autora
Sep 25 2011

Državni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije Goran Petković izjavio je da se radovi na turističkom centru Stara planina obavljaju prema predviđenoj dinamici, kao i da je izgradnja hotela na ovoj lokaciji u završnoj fazi. Radovi na turističkom centru odvijaju se u tri segmenta, od kojih je jedan u vezi sa opštom infrastrukturom, dok se druga dva odnose na radove na hotelu i skijalištu. Prva ski-staza biće dugačka 13 kilometara, a ona će leti biti dostupna i pešacima. Petković je saopštio da se nada da će građevinske firme koje izvode radove imati priliku da budu angažovane i van granica naše zemlje, kao što je to bio slučaj sa domaćim preduzećima nakon završetka Lepenskog vira.

Izgradnja hotela na Staroj planini u završnoj faziDržavni sekretar Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Vlade Republike Srbije Goran Petković izjavio je da se radovi na turističkom centru Stara planina obavljaju prema predviđenoj dinamici, kao i da je izgradnja hotela na ovoj lokaciji u završnoj fazi.

Radovi na turističkom centru odvijaju se u tri segmenta, od kojih je jedan u vezi sa opštom infrastrukturom, dok se druga dva odnose na radove na hotelu i skijalištu. Prva ski-staza biće dugačka 13 kilometara, a ona će leti biti dostupna i pešacima.

Petković je saopštio da se nada da će građevinske firme koje izvode radove imati priliku da budu angažovane i van granica naše zemlje, kao što je to bio slučaj sa domaćim preduzećima nakon završetka Lepenskog vira.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik