Jat "Extra Flight Club"

Bez autora
Jan 15 2012

U 2012. godini Jat Airways unapređuje svoj sistem stimulativnog nagrađivanja putnika "Let više". Pod novim imenom "Extra Flight Club“ automatizovani sistem obezbeđuje članstvo u klubu čak i pre nego što putnik obavi prvi let Jatom, a to mogu učiniti i svi putnici koji su Jatom leteli u proteklih godinu dana. Učlanjenje u klub vrši se na sajtu Jata ili prijavom na najbližem prodajnom mestu Jar Airwaysa. Jat će svojim dosadašnjim lojalnim putnicima i budućim članovima "Extra Flight Cluba" omogućiti da bonuse sakupljaju kako na Jatovim letovima, tako i na letovima partnerskih kompanija, ukoliko kupe kartu Jat Airwaysa. Takođe, Jat će u drugoj fazi razvoja, omogućiti da putnici sakupljaju bonuse čiji iznos će biti u direktnom skladu sa cenom karte i klasom prevoza. Otvaranja "Extra Flight Cluba" biće objavljeno na sajtu kompanije po okončanju probnog perioda. Od tog trenutka putnici će biti u mogućnosti da koriste dodatne pogodnosti novog programa, odmah nakon što se učlane putem interneta i e-mail adrese, ili posredstvom prodajne mreže Jata u zemlji i inostranstvu.

Jat U 2012. godini Jat Airways unapređuje svoj sistem stimulativnog nagrađivanja putnika "Let više".

Pod novim imenom "Extra Flight Club“ automatizovani sistem obezbeđuje članstvo u klubu čak i pre nego što putnik obavi prvi let Jatom, a to mogu učiniti i svi putnici koji su Jatom leteli u proteklih godinu dana. Učlanjenje u klub vrši se na sajtu Jata ili prijavom na najbližem prodajnom mestu Jar Airwaysa.

Jat će svojim dosadašnjim lojalnim putnicima i budućim članovima "Extra Flight Cluba" omogućiti da bonuse sakupljaju kako na Jatovim letovima, tako i na letovima partnerskih kompanija, ukoliko kupe kartu Jat Airwaysa. Takođe, Jat će u drugoj fazi razvoja, omogućiti da putnici sakupljaju bonuse čiji iznos će biti u direktnom skladu sa cenom karte i klasom prevoza.

Otvaranja "Extra Flight Cluba" biće objavljeno na sajtu kompanije po okončanju probnog perioda. Od tog trenutka putnici će biti u mogućnosti da koriste dodatne pogodnosti novog programa, odmah nakon što se učlane putem interneta i e-mail adrese, ili posredstvom prodajne mreže Jata u zemlji i inostranstvu.

Do tada, putnici mogu da koriste sve pogodnosti još uvek važećeg programa Let više. Tokom 12 meseci od prvog putovanja, svaki Jatov putnik ima priliku da, ukoliko Jatom ostvari ukupno 10 letova, odnosno 10 putovanja u jednom smeru ili pet povratnih putovanja, postane Jatov lojalni putnik i bude nagrađen besplatnom povratnom kartom.

Zato putnici treba da čuvaju svoju potvrdu o putovanju ukoliko su kupili elektronsku kartu, kupon papirne karte ili bording kartu, jer im ona može doneti besplatno putovanje ka i iz željene destinacije.

Uslovi za Jat Airways Frequent Flyer program "Let više" su da ste:

1. dete od 2 do nenavršenih 12 godina i da ste tokom putovanja praćeni osobom koja ima 16 ili više godina;
2. nepraćeno dete (od 5 do nenavršenih 12 godina) koje putuje bez pratioca;
3. stari 12 ili više godina;
4. u roku od 12 meseci od datuma započinjanja prvog leta obavili 10 putovanja u jednom smeru, ili 5 povratnih putovanja ili bilo koju odgovarajuću kombinaciju broja povratnih i broja putovanja u jednom smeru u međunarodnom saobraćaju - za dobijanje jedne besplatne povratne karte ili  pet putovanja u jednom smeru ili 3 putovanja u jednom smeru i jedno povratno putovanje u međunarodnom saobraćaju - za dobijanje jedne besplatne karte u jednom smeru;
5. prvo putovanje započeli u tekućoj ili prethodnoj godini;
6. putovali na JU operating letovima (letovima koje obavlja isključivo Jat Airways). Za učešće u JU programu "Let više" neće se prihvatati JU karte koje su iskorišćene na JU marketing letovima (letovi koji nose JU oznaku, za koje ste kupili JU karte, ali je stvarni prevozilac neka druga avio-kompanija). Rezervaciona/prodajna mesta Jat-a i agenti će vas, već prilikom pravljenja rezervacije obavestiti da li je let za koji želite da napravite rezervaciju JU operating ili JU marketing let.
7. putovali po kartama drugih avio-prevozilaca pri čemu je celokupno ili deo putovanja obavljen na letu Jat Airways-a;
8. putovali po osnovu karata koje nisu besplatne karte, kao ni karte dobijene po osnovu programa "Let više", nisu karte izdate po osnovu ID/AD/DM popusta i nisu karte izdate u okviru organizovanog aranžmanskog putovanja;
9. sačuvali i Jat Airways-ovoj poslovnici/predstavništvu ili agenciji, kao dokaz da ste putovali ovom kompanijom, dostavili korice Jat Airways karte ili putnički kupon u slučaju papirne karate, potvrdu o planu putovanja u slučaju elektronske karte ili boarding kartu, čime ste podneli zahtev za izdavanje besplatne karte.

Izleteni kuponi za let koji ne budu iskorišćeni za dobijanje besplatne "Let više" karte do datuma prelaska na "Extra Flight Club", moći će da se iskoriste retroaktivno i u novom programu pod uslovom da nisu stariji od 12 meseci, računajući od datuma kada je let obavljen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik