Jeftiniji ski-pas za organizovane grupe

Bez autora
Jan 19 2012

"Skijališta Srbije" objavila su danas da za organizovane grupe od 20 i više skijaša odobravaju popust u visini od deset odsto na cenu ski-karata, po cenovniku za sezonu 2011/2012. "Skijališta" na taj način žele da vrate skijaše na planine Srbije i podstaknu kod dece i mladih ljubav prema tom sportu, što treba da doprinese daljem razvoju turizma. Pogodnost će moći da koriste škole, predškolske ustanove, fakulteti, hoteli, turističke organizacije, kao i svi drugi, koji organizovano dovode grupe u naše planinske centre. Uz nadu da će ta mera doprineti daljoj popularizaciji skijanja i snouborda i opredeliti što veći broj skijaša da ove godine zimovanje provedu u nekom od naših centara, "Skijališta" veruju da će to istovremeno pomoći i da veći broj gostiju postanu uspešni budući skijaši. "Skijališta" su odobrila popust na cenu ski-pasa i za sve registrovane takmičare Skijaškog saveza Srbije i obezbedila staze za treninge, sa željom da omoguće srpskim takmičarima i reprezentativcima što bolje uslove za pripreme, radi postizanja vrhunskih rezultata.

Jeftiniji ski-pas za organizovane grupe"Skijališta Srbije" objavila su danas da za organizovane grupe od 20 i više skijaša odobravaju popust u visini od deset odsto na cenu ski-karata, po cenovniku za sezonu 2011/2012.

"Skijališta" na taj način žele da vrate skijaše na planine Srbije i podstaknu kod dece i mladih ljubav prema tom sportu, što treba da doprinese daljem razvoju turizma.

Pogodnost će moći da koriste škole, predškolske ustanove, fakulteti, hoteli, turističke organizacije, kao i svi drugi, koji organizovano dovode grupe u naše planinske centre.

Uz nadu da će ta mera doprineti daljoj popularizaciji skijanja i snouborda i opredeliti što veći broj skijaša da ove godine zimovanje provedu u nekom od naših centara, "Skijališta" veruju da će to istovremeno pomoći i da veći broj gostiju postanu uspešni budući skijaši.

"Skijališta" su odobrila popust na cenu ski-pasa i za sve registrovane takmičare Skijaškog saveza Srbije i obezbedila staze za treninge, sa željom da omoguće srpskim takmičarima i reprezentativcima što bolje uslove za pripreme, radi postizanja vrhunskih rezultata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik