Karneval brodova ove godine tri dana

Bez autora
Jun 09 2010

Beogradski karneval brodova biće održan od 18. do 20. juna i ove godine će prvi put trajati tri dana, najavila je Turistička organizacija Beograda. Centralna manifestacija, odnosno karnevalski program, biće održan u nedelju 20. juna u centru Beograda i na reci Savi, na delu akvatorija i obala od Brankovog mosta do ušća u Dunav.Programom je predviđena revija sportova na vodi, vožnja na karnevalski ukrašenim brodovima, nastupi dečijih karnevalskih i ostalih karnevalskih grupa iz Srbiije i inostranstva, plesne grupe, mažoretkinje. Za razliku od predhodnih godina karneval će trajati tri dana, a kao najava za karneval održaće se Festival uličnih zabavljača - "Baskerstival" u Knez Mihailovoj ulici i ispred šoping centra "Ušće".

Karneval brodova ove godine tri danaBeogradski karneval brodova biće održan od 18. do 20. juna i ove godine će prvi put trajati tri dana, najavila je Turistička organizacija Beograda.

Kako se navodi, centralna manifestacija, odnosno karnevalski program, biće održan u nedelju 20. juna u centru Beograda i na reci Savi, na delu akvatorija i obala od Brankovog mosta do ušća u Dunav.

Programom je predviđena revija sportova na vodi, vožnja na karnevalski ukrašenim brodovima, nastupi dečijih karnevalskih i ostalih karnevalskih grupa iz Srbiije i inostranstva, plesne grupe, mažoretkinje.

Za razliku od predhodnih godina karneval će trajati tri dana, a kao najava za karneval održaće se Festival uličnih zabavljača - "Baskerstival" u Knez Mihailovoj ulici i ispred šoping centra "Ušće" .

Beogradski karneval brodova će ove godine biti održan kao deo programa velike evropske manifestacije Dan Dunava, koja se obeležava i u Srbiji.

Organizator sedmog po redu Beogradskog karnevala brodova je Turistička organizacija Beograda (TOB), a pokrovitelj je Skupština Beograda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik