Magazin Marie Claire uvrstio Dubrovnik i Hotel Excelsior u top 20 jesenskih odmora

Bez autora
Oct 26 2011

Britanski časopis Marie Claire uvrstio je Dubrovnik i Hotel Excelsior u top 20 jesenskih odmora na svijetu. Članak u britanskom Marie Claire magazinu za listopad donosi priču: ''Treba Vam produženi vikend? Ne tražite dalje… Dubrovnik se pojavio na našem radaru još prije dvije godine kada su Beyonce i Jay-Z tu ljetovali i otada mu samo još više raste popularnost. Smješten na Jadranu, mali hrvatski grad je živopisan, prepun predivnih restorančića, barova i dućana. I to nije sve. U Dubrovniku ima niz luksuznih hotela – poput Hotela Excelsior koji ima prelijepe sobe i nezaboravan pogled – što ga čini savršenim mjestom za luksuzni vikend odmor.'' Uz Dubrovnik, na ljestvici preporuka za jesenski vikend odmor našli su se vodeći turistički gradovi poput Pariza, Rima, Praga, Stockholma, Venecije i Dubaija. Inače, britanski Marie Claire izlazi u tiraži od 265.000 primjeraka, dok njihov web portal mjesečno posjeti više stotina tisuća čitatelja.

Magazin Marie Claire uvrstio Dubrovnik i Hotel Excelsior u top 20 jesenskih odmoraBritanski časopis Marie Claire uvrstio je Dubrovnik i Hotel Excelsior u top 20 jesenskih odmora na svijetu.

Članak u britanskom Marie Claire magazinu za listopad donosi priču: ''Treba Vam produženi vikend? Ne tražite dalje… Dubrovnik se pojavio na našem radaru još prije dvije godine kada su Beyonce i Jay-Z tu ljetovali i otada mu samo još više raste popularnost. Smješten na Jadranu, mali hrvatski grad je živopisan, prepun predivnih restorančića, barova i dućana. I to nije sve. U Dubrovniku ima niz luksuznih hotela – poput Hotela Excelsior koji ima prelijepe sobe i nezaboravan pogled – što ga čini savršenim mjestom za luksuzni vikend odmor.''

Uz Dubrovnik, na ljestvici preporuka za jesenski vikend odmor našli su se vodeći turistički gradovi poput Pariza, Rima, Praga, Stockholma, Venecije i Dubaija. Inače, britanski Marie Claire izlazi u tiraži od 265.000 primjeraka, dok njihov web portal mjesečno posjeti više stotina tisuća čitatelja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik