Milionska kompenzacija u Budvi s Hotelom Splendid

Bez autora
Dec 07 2011

Glasovima odbornika vladajuće DPS-SDP koalicije juče je usvojena odluka o davanju saglasnosti na prijedlog sudskog poravnanja, pa će međusobna potraživanja lokalne uprave i hotela Splendid biti kompenzovana. Potraživanje Opštine Budva po osnovu neizmirenog dijela komunalija za izgradnju hotela Splendid u Bečićima u iznosu tri miliona eura, biće prebijeno sa odgovarajućim iznosom od ukupno 4,8 miliona eura, koji je ''Hotel Group Montenegro Stars'' d.o.o. Budva uložio za opremanje gradskog građevinskog zemljišta. Ovom odlukom firma se odriče preostalog iznosa utuženog potraživanja od 797.365 eura, dok će preostalih milion eura Opština Budva izmiriti putem kompenzacije najkasnije u roku tri godine od zaključenja poravnanja.

Milionska kompenzacija u Budvi s Hotelom SplendidGlasovima odbornika vladajuće DPS-SDP koalicije juče je usvojena odluka o davanju saglasnosti na prijedlog sudskog poravnanja, pa će međusobna potraživanja lokalne uprave i hotela Splendid biti kompenzovana.

Potraživanje Opštine Budva po osnovu neizmirenog dijela komunalija za izgradnju hotela Splendid u Bečićima u iznosu tri miliona eura, biće prebijeno sa odgovarajućim iznosom od ukupno 4,8 miliona eura, koji je ''Hotel Group Montenegro Stars'' d.o.o. Budva uložio za opremanje gradskog građevinskog zemljišta.

Ovom odlukom firma se odriče preostalog iznosa utuženog potraživanja od 797.365 eura, dok će preostalih milion eura Opština Budva izmiriti putem kompenzacije najkasnije u roku tri godine od zaključenja poravnanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik