„Montenegro erlajns“ mami putnike iz Srbije

Bez autora
Sep 15 2011

Crnogorska vlada planira da, do kraja godine, raspiše tender za izbor strateškog partnera za „Montenegro erlajns“. Međutim, partner bi, kako sada stvari stoje, mogao da ima oko 30 odsto vlasništva. Inače, kompletan postupak vode Vlada Crne Gore i Savet za privatizaciju, tako da u „Montenegru“ nemaju informaciju ima li zainteresovanih kompanija i sa kojima se od njih pregovara. U isto vreme, crnogorski avioprevoznik prilično ambiciozno zauzima sve veći prostor na tržištu regiona. „Montenegro erlajns“ ove godine je prevezao oko pola miliona putnika. „Montenegro“ će i tokom zime zadržati tri leta dnevno na relaciji Beograd - Podgorica i dva od Beograda do Tivta. „Montenegro erlajns“ od četvrtka u svojoj ponudi ima povratne aviokarte po promotivnoj ceni od 159 evra za putnike koji iz Srbije preko Podgorice mogu da lete ka svim evropskim destinacijama gde saobraća crnogorska nacionalna aviokompanija. Ponuda se odnosi na putovanja od 1. oktobra do početka naredne letnje sezone. Vreme letenja je prilagođeno putnicima sa srpskog tržišta, tako da se na transfer u Podgorici čeka svega oko sat vremena. Tokom zimskog perioda zadržaćemo i promotivne tarife za letove ka Tivtu i Podgorici po minimalnoj ceni od 99 evra.

„Montenegro erlajns“ mami putnike iz SrbijeCrnogorska vlada, prema saznanjima „Novosti“, planira da, do kraja godine, raspiše tender za izbor strateškog partnera za „Montenegro erlajns“.

Međutim, partner bi, kako sada stvari stoje, mogao da ima oko 30 odsto vlasništva. Inače, kompletan postupak vode Vlada Crne Gore i Savet za privatizaciju, tako da u „Montenegru“ nemaju informaciju ima li zainteresovanih kompanija i sa kojima se od njih pregovara.

U isto vreme, crnogorski avioprevoznik prilično ambiciozno zauzima sve veći prostor na tržištu regiona. Direktor predstavništva „Montenegro erlajnsa“ u Beogradu, Žarko Đurović, ističe da su ove godine prevezli oko pola miliona putnika. „Montenegro“ će i tokom zime zadržati tri leta dnevno na relaciji Beograd - Podgorica i dva od Beograda do Tivta.

„Montenegro erlajns“ od četvrtka u svojoj ponudi ima povratne aviokarte po promotivnoj ceni od 159 evra za putnike koji iz Srbije preko Podgorice mogu da lete ka svim evropskim destinacijama gde saobraća crnogorska nacionalna aviokompanija. Ponuda se odnosi na putovanja od 1. oktobra do početka naredne letnje sezone.

- Vreme letenja je prilagođeno putnicima sa srpskog tržišta, tako da se na transfer u Podgorici čeka svega oko sat vremena - navodi Ristić.

- Tokom zimskog perioda zadržaćemo i promotivne tarife za letove ka Tivtu i Podgorici po minimalnoj ceni od 99 evra.

Za turiste iz Srbije, sedmodnevni polupansion, u hotelima sa četiri zvezdice na crnogorskom primorju, košta 230 evra. Vikend u hotelima sa pet zvezdica sa avioprevozom košta 169 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik