Na Kopaoniku proradila i "Sunčana dolina"

Bez autora
Jan 12 2012

U sistemu žičara u ski-centru Kopaonik od danas je skijašima na raspolaganju i žičara "Sunčana dolina". Žičara će, sa pratećim stazama, olakšati svim posetiocima ove planine da se iz pravca vikend naselja što lakše uključe u ostatak skijališta. Prethodne sezone na ovoj lokaciji zamenjena je najstarija žičara i postavljen četvorosed, koji do danas nije radio zbog nedostatka snega. Kako bi skijašima koji dolaze iz pravca Jošaničke banje i Vikend naselja omogućili da što lakše dođu do ski karata i kako bi se rasteretile potencijalne gužve na prodajnim mestima u centru skijališta, "Skijališta Srbije" otvorila su novo prodajno mesto u hotelu "Putnik". Na Kopaoniku je svim ljubiteljima sportova na snegu danas pripremljeno 26 staza, a na raspolaganju im je 17 žičara, dok je visina utabanog snega na stazama do 60 centimetara.

Na Kopaoniku proradila i "Sunčana dolina"U sistemu žičara u ski-centru Kopaonik od danas je skijašima na raspolaganju i žičara "Sunčana dolina".

Žičara će, sa pratećim stazama, kako se navodi u saopštenju JP "Skijališta Srbije", olakšati svim posetiocima ove planine da se iz pravca vikend naselja što lakše uključe u ostatak skijališta.

Prethodne sezone na ovoj lokaciji zamenjena je najstarija žičara i postavljen četvorosed, koji do danas nije radio zbog nedostatka snega.

Kako bi skijašima koji dolaze iz pravca Jošaničke banje i Vikend naselja omogućili da što lakše dođu do ski karata i kako bi se rasteretile potencijalne gužve na prodajnim mestima u centru skijališta, "Skijališta Srbije" otvorila su novo prodajno mesto u hotelu "Putnik".

Na Kopaoniku je svim ljubiteljima sportova na snegu danas pripremljeno 26 staza, a na raspolaganju im je 17 žičara, dok je visina utabanog snega na stazama do 60 centimetara, ističe se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik