Na S. Stefan od maja

Bez autora
Mar 20 2012

Iako se još ne zna šta će biti sa dugom zakupca Svetog Stefana Adriatic Propertisom, ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić se nada da će "svetac" biti otvoren u maju. Na sastanku povodom donacije Vlade Japana, Sekulić je prokomentarisao i posjetu Taksina Šinevatre pa vjeruje da će i on uložiti u turizam. Ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić vjeruje da bi Sveti Stefan trebalo da bude otvoren za nešto više od mjesec. Zakupac hotelskog kompleksa kompanija "Adriatic Properties" dužna je preko milion eura hotelskoj grupi Budvanska rivijera pa je, zbog nemogućnosti plaćanja, zatražila od Vlade da snizi cijenu zakupa. Sekulić kaže da se razgovori koje ima sa Adritic Propertisom trenutno ne tiču duga i miliona.

Na S. Stefan od majaIako se još ne zna šta će biti sa dugom zakupca Svetog Stefana Adriatic Propertisom, ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić se nada da će "svetac" biti otvoren u maju.

Na sastanku povodom donacije Vlade Japana, Sekulić je prokomentarisao i posjetu Taksina Šinevatre pa vjeruje da će i on uložiti u turizam.

Ministar turizma i održivog razvoja Predrag Sekulić vjeruje da bi Sveti Stefan trebalo da bude otvoren za nešto više od mjesec.

"Imam podatke od strane koji su na Sbetom Stefanu da će to već biti oko 1.maja", kazao je , prenosi Antena M.

Zakupac hotelskog kompleksa kompanija "Adriatic Properties" dužna je preko milion eura hotelskoj grupi Budvanska rivijera pa je, zbog nemogućnosti plaćanja, zatražila od Vlade da snizi cijenu zakupa. Sekulić kaže da se razgovori koje ima sa Adritic Propertisom trenutno ne tiču duga i miliona.

"U ovom trenutku sa predstavnicima Restisa, ali ne tu temu, na tu temu ćemo razgovarati kada komisija završi svoj posao. Ovih dana bi trebalo da imam i susret sa glavnim menadžerom Amana za Sveti Stefan", objasnio je ministar.

Nakon što je predsjednik DPS-a Milo Đukanović nedavno posjetio Tajland, bivši tajlandski premijer Taksin Šinavatra, koji ima i crnogorsko državljanstvo, juče je uzvratio posjetu – boravio je na Svetom Stefanu. Ministar turizma očekuje da nam, investirajući u turizam, "ostaviti i koji euro".

"Uvijek su dobrodošli oni koji imaju novca da investiraju u turizam i smatram da je to nešto što u ovom trenutku najviše treba Crnoj Gori sa jedne strane, a sa druge mislim da je to nešto što će i investitorima odgovarati jer je turizam privredna grana koja iz godine u godinu bilježi sve više uspjeha", kazao je Sekulić.

Ukoliko to Šinavatra ne učini, učinile su njegove najbliže komšije. Vlada Japana je, naime, donirala oko 240 hiljada eura komunalnom preduzeću Žabljak, Domu zdravlja Plav i OŠ "Marko Miljanov" u Bijelom Polju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik