Obnova saradnje s Nišom

Bez autora
Jan 31 2012

Naša nacionalna avio kompanija obnoviće saradnju sa gradom Niš što će uticati i na povećanje zadovoljnih putnika. Direktor Montenegroerlajnza Zoran Đurišić najavio je i mogućnost da naši avioni iz Niša lete ka Evropskim gradovima. Već dvije godine crnogorska nacionalna aviokompanija uspješno sarađuje sa Nišom kazao je direktor Zoran Đurišić. Sada bi trebalo da se potpiše ugovor i za treću godinu saradnje. Taj ugovor je jedan od najuspješnijih ugovora Montenegroerlajnza. Razmišlja se i da Montenegroerlajnz u Nišu obezbijedi jedan ili dva aviona koji bi letjeli ka Evropi. Imaju isti cilj, a to je uspostavljanje direktnih letova ka određenim evropskim destinacijama, pa će se razgovarati o tome kako bi se pronašao način da se ostvari taj cilj. To bi osvježilo već dobru saradnju sa niškim aerodromom koja datira još od 2003. a broj zadovoljnih putnika zasigurno bi porastao. Inače u toku prošle godine je avionima Montenegroerlajnza letjelo 40% putnika više nego u 2010.

Obnova saradnje s NišomNaša nacionalna avio kompanija obnoviće saradnju sa gradom Niš što će uticati i na povećanje zadovoljnih putnika.

Direktor Montenegroerlajnza Zoran Đurišić najavio je i mogućnost da naši avioni iz Niša lete ka Evropskim gradovima.

Već dvije godine crnogorska nacionalna aviokompanija uspješno sarađuje sa Nišom kazao je direktor Zoran Đurišić.

"Mi bi trebalo sada da potpišemo ugovor i za treću godinu saradnje. Taj ugovor je jedan od najuspješnijih ugovora Montenegroerlajnza. Razmišljamo i da Montenegroerlajnz u Nišu obezbijedi jedan ili dva aviona koji bi letjeli ka Evropi", ističe, prenosi AntenaM.

Predsjednik opštine Niš Miloš Simonović je naveo da imaju isti cilj: "To je uspostavljanje direktnih letova ka određenim evropskim destinacijama i mi ćemo razgovarati o tome kako bi pronašli način da ostvarimo taj cilj."

To bi, kažu, osvježilo već dobru saradnju sa niškim aerodromom koja datira još od 2003. a broj zadovoljnih putnika zasigurno bi porastao. Inače u toku prošle godine je avionima Montenegroerlajnza letjelo 40% putnika više nego u 2010.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik