Od 1.2. i noćno skijanje

Bez autora
Jan 11 2012

Nakon novogodišnjih praznika, posjećenost u Kolašinu ne jenjava. U dva velika kolašinska hotela više su nego zadovoljni brojem gostiju, dok je u privatnom smještaju, broj gostiju u danima vikenda veći nego u toku radne nedjelje. Novi sniježni pokrivač išao je na ruku poslodavcima u Ski centru 1450 na Bjelasici, tako da gostiju ima mnogo više nego u isto vrijeme prethodne godine. U Ski centru 1450 svakodnevno rade na održavanju staza, jer novi sniježni pokrivač u podnožju iznosi 74, a na stazi 104 centimetra i u odnosu na grad mnogo je veći. Uz redovno tabanje, takav snijeg se može mnogo duže zadržati na stazi. Put prema skijalištu se svakodnevno održava tako da gosti bezbjedno i lako stižu do planine. Od prvog februara će se krenuti sa popustima za SKI PAS, pa će cijena za petodnevni SKI PAS iznositi 55 eura.

Od 1.2. i noćno skijanjeNakon novogodišnjih praznika, posjećenost u Kolašinu ne jenjava. U dva velika kolašinska hotela više su nego zadovoljni brojem gostiju, dok je u privatnom smještaju, broj gostiju u danima vikenda veći nego u toku radne nedjelje.

Novi sniježni pokrivač išao je na ruku poslodavcima u Ski centru 1450 na Bjelasici, tako da gostiju ima mnogo više nego u isto vrijeme prethodne godine.

U Ski centru 1450 svakodnevno rade na održavanju staza, jer novi sniježni pokrivač u podnožju iznosi 74, a na stazi 104 centimetra i u odnosu na grad mnogo je veći.

Uz redovno tabanje, takav snijeg se može mnogo duže zadržati na stazi.

Put prema skijalištu se svakodnevno održava tako da gosti bezbjedno i lako stižu do planine.

Prema riječima direktorice Ski centra 1450 na Bjelasici Ivane Peković, od prvog februara će krenuti sa popustima za SKI PAS, pa će cijena za petodnevni SKI PAS iznositi 55 eura.

Ona je objasnila da su razmišljali da već sada posjetiocima omoguće noćno skijanje, ali to neće uraditi zbog niskih temperatura u večernjim satima, već će sačekati do prvog februara, kada će skijaši moći i noću da se spuštaju niz stazu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik