Odobreno udruživanje Junajtida i Kontinentala

Bez autora
Dec 01 2011

"Junajtid erlajnz" (United Airlines) i "Kontinental erlajnz" (Continental Airlines) dobili su odobrenje vlasti SAD da deluju kao jedna avio-kompanija što je nov korak ka njihovom spajanju, objavila je u sredu firma koja je njihova vlasnica. Holding kompanija "Junajtid-Kontinental" je objavila da je savezna uprava za avijaciju SAD (FAA) izdala sertifikat potreban da "Junajtid" i "Kontinental" postan jedinstven transporter.Holding kompanija "Junajtid-Kontinental" je nastala 2010. godine spajanjem "Junajtida" i "Kontinentala", a postaće najveća avio-kompanija u svetu, kada se integracija završi.

Odobreno udruživanje Junajtida i Kontinentala"Junajtid erlajnz" (United Airlines) i "Kontinental erlajnz" (Continental Airlines) dobili su odobrenje vlasti SAD da deluju kao jedna avio-kompanija što je nov korak ka njihovom spajanju, objavila je u sredu firma koja je njihova vlasnica.

Holding kompanija "Junajtid-Kontinental" je objavila da je savezna uprava za avijaciju SAD (FAA) izdala sertifikat potreban da "Junajtid" i "Kontinental" postan jedinstven transporter.

Holding kompanija "Junajtid-Kontinental" je nastala 2010. godine spajanjem "Junajtida" i "Kontinentala", a postaće najveća avio-kompanija u svetu, kada se integracija završi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik