Otvaranje hotela na Staroj planini za Novu godinu

Bez autora
Dec 12 2011

Hotel "Stara planina", sa četiri zvezdice, biće otvoren za Novu godinu, kada će primiti i prve goste. Investitor prvog hotela na Staroj planini je vlada Srbije. Vrednost celokupne investicije u infrastrukturu je oko 30 miliona evra, najveće ovogodišnje ulaganje u sektoru turizma. Moguće je da u budućnosti kategorija hotela bude povećana sa četiri na pet zvezdica. Hotel će raditi tokom cele godine, a za svako godišnje doba će se nuditi posebni paketi usluga, kao što su mauntin bajk, skijanje, šetanje, pešačenje, trčanje, obilazak znamenitosti i prirode. Smešten na površini od 26.000 kvadratnih metara, hotel ima 147 soba i 454 kreveta, dva restorana, tri konferencijske sale, piceriju, etno restoran sa domaćom kuhinjom, velnes i spa program i zatvoreni bazen.

Otvaranje hotela na Staroj planini za Novu godinuHotel "Stara planina", sa četiri zvezdice, biće otvoren za Novu godinu, kada će primiti i prve goste.

Investitor prvog hotela na Staroj planini je vlada Srbije.

Vrednost celokupne investicije u infrastrukturu je oko 30 miliona evra, najveće ovogodišnje ulaganje u sektoru turizma.
 
Kako je ranije najavio direktor Javrnog preduzeća (JP) "Stara planina" Svetislav Popadić, moguće je da u budućnosti kategorija hotela bude povećana sa četiri na pet zvezdica.

Hotel će raditi tokom cele godine, a za svako godišnje doba će se nuditi posebni paketi usluga, kao što su mauntin bajk, skijanje, šetanje, pešačenje, trčanje, obilazak znamenitosti i prirode.

Smešten na površini od 26.000 kvadratnih metara, hotel ima 147 soba i 454 kreveta, dva restorana, tri konferencijske sale, piceriju, etno restoran sa domaćom kuhinjom, velnes i spa program i zatvoreni bazen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik