Otvorena prva turistička tailor made agencija Croatia&More i World&More

Bez autora
Jun 10 2010

Otvorena je prva turistička tailor made agencija Croatia&More i World&More u Zagrebu. Tailor made u prijevodu znači putovanje napravljeno prema željama i zahtjevima klijenata. Ideja pokretanja upravo ovakvog proizvoda krenula je nakon mnogih putovanja širom svijeta, ali i desetogodišnjeg iskustva u radu sa charter brodovima u Hrvatskoj. Vlasnice, Ingrid Dragičević i Silvija Santini-Orsag, željele su ponuditi svojoj klijenteli nešto više, bolje i atraktivnije - njihovo putovanje iz snova. Sve te zamisli uz puno ljubavi pretočene su u najljepša hrvatska i svjetska odredišta. Upravo zbog toga rodila se ideja o imenu agencije - Croatia&More i World&More. Tako, kad dođete u Ilicu 89/II, u agenciju Croatia&More i World&More, dočekat će vas individualan pristup, ugodno okruženje i profesionalnost bez obzira na buđet kojim raspolažete. Iznenadit ćete se raznolikom ponudom aranžmana, preporukama ljubaznog osoblja ili jednostavno izreći Vaše zamisli i želje. Trenutna ponuda je vrlo zanimljiva – od Galapagosa preko Patagonije, Venezuele Nepala, Omana, Turske, Maroka, krstarenja Karibima, Kinom – rijekom Yangtze i Nilom na luksuznom brodu, pa do upoznavanja Perua i Bolivije sa profesionalnim hrvatskim vodičem i arheologom.

Otvorena prva turistička tailor made agencija Croatia&More i World&MoreOtvorena je prva turistička tailor made agencija Croatia&More i World&More u Zagrebu. Tailor made u prijevodu znači putovanje napravljeno prema željama i zahtjevima klijenata.

Ideja pokretanja upravo ovakvog proizvoda krenula je nakon mnogih putovanja širom svijeta, ali i desetogodišnjeg iskustva u radu sa charter brodovima u Hrvatskoj.

Vlasnice, Ingrid Dragičević i Silvija Santini-Orsag, željele su ponuditi svojoj klijenteli nešto više, bolje i atraktivnije - njihovo putovanje iz snova. Sve te zamisli uz puno ljubavi pretočene su u najljepša hrvatska i svjetska odredišta. Upravo zbog toga rodila se ideja o imenu agencije  - Croatia&More i World&More. Tako, kad dođete u Ilicu 89/II, u agenciju Croatia&More i World&More, dočekat će vas individualan pristup, ugodno okruženje i profesionalnost bez obzira na buđet kojim raspolažete.                                   

Iznenadit ćete se raznolikom ponudom aranžmana, preporukama ljubaznog osoblja ili jednostavno izreći Vaše zamisli i želje. Trenutna ponuda je vrlo zanimljiva – od Galapagosa preko Patagonije, Venezuele Nepala, Omana, Turske, Maroka, krstarenja Karibima, Kinom – rijekom Yangtze i Nilom na luksuznom brodu,pa do upoznavanja Perua i Bolivije sa profesionalnim hrvatskim vodičem i arheologom.

Za klijenta – domaćeg ili stranog – organizira se sve - od njegova izlaska iz stana, transfera, avio-prijevoza, posjeta znamenitostima, restoranima, a o klijentu se brine se od samog početka putovanja pa do povratka kući. U raznolikoj ponudi nude se hoteli, vile,  kampovi i resorti kojih nema u svim katalozima, a organiziraju se ture i cruising u destinacije koje su posebne i jedinstvene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik