Otvoreno odmaralište „Dunav“ na Zlatiboru

Bez autora
Oct 09 2011

Poznati planinski centar Zlatibor od ovog oktobra bogatiji je za još jedan moderno opremljen turistički objekat, odmaralište „Dunav“ koje je nakon renoviranja dobilo novo ruho. Taj rekonstruisani objekat u subotu su svečano otvorili Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije i Milenka Jezdimirović, generalna direktorka kompanije Dunav osiguranje. Odmaralište „Dunav“ dobilo je novo lice, koje će ga u najboljem svetlu predstaviti gostima Zlatibora. Otvaranjem renoviranog objekta kompanija Dunav osiguranje i preduzeće Dunav turist dali su sjaj još jednom članu velike porodice. Veruje se da će novo turističko odredište, „Dunav“ na Zlatiboru, koje je podignuto u skladu sa svetskim standardima, adekvatno opremljeno i obogaćeno raznovrsnim sadržajima, biti pravo mesto za odmor, relaksaciju ali i za poslovne aktivnosti. Tokom otvaranja naglašeno je da novootvoreno odmaralište „Dunav“ veštom kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše i elegancijom i komforom i može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim lajfstajl i dizajn hotelima.

Otvoreno odmaralište „Dunav“ na ZlatiboruPoznati planinski centar Zlatibor od ovog oktobra bogatiji je za još jedan moderno opremljen turistički objekat, odmaralište „Dunav“ koje je nakon renoviranja dobilo novo ruho.

Taj rekonstruisani objekat u subotu su svečano otvorili Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova Srbije i Milenka Jezdimirović, generalna direktorka kompanije Dunav osiguranje.

- Veliko mi je zadovoljstvo što je odmaralište „Dunav“ dobilo novo lice, koje će ga u najboljem svetlu predstaviti gostima Zlatibora. Otvaranjem renoviranog objekta kompanija Dunav osiguranje i naše preduzeće Dunav turist dali su sjaj još jednom članu naše velike porodice. Verujem da će novo turističko odredište, „Dunav“ na Zlatiboru, koje je podignuto u skladu sa svetskim standardima, adekvatno opremljeno i obogaćeno raznovrsnim sadržajima, biti pravo mesto za odmor, relaksaciju ali i za poslovne aktivnosti - izjavila je Milenka Jezdimirović.

Tokom otvaranja naglašeno je da novootvoreno odmaralište „Dunav“ veštom kombinacijom prirodnih materijala i modernog stila predstavlja unikatan turistički objekat koji odiše i elegancijom i komforom i može ravnopravno da stoji rame uz rame sa najboljim svetskim lajfstajl i dizajn hotelima.

- Kapacitet „Dunava“ na površini od oko 2.600 kvadratnih metara sastoji se od 24 sobe i sedam apartmana, moderno opremljenih između ostalog i IPTV i satelitskim programom. Unutar objekta nalazi se i poslovnica „Dunav banke“ - istakao je Vlade Smiljanić, direktor „Dunav turista“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik