Ponovo se otvara "Srebrnac" na Kopaoniku

Bez autora
Dec 29 2011

Hoteli "Srebrnac" na Kopaoniku i "Zelenkada" na Zlatiboru, koji posluju u sastavu "PTT ugostiteljstvo" ponovo će biti otvoreni za goste 30. decembra. Preduzeće je bilo prodato u privatizacionom postupku i nakon neuspele privatizacije vraćeno u državno vlasništvo, sa učešćem od 85 odsto. Preduzeće nije finkcionisalo protekle dve godine, 80 zaposlenih je prihvatilo socijalni program koji je obezbedila Vlada, a 40 radnika, sopstvenim snagama, uspelo je da sačuva i obnovi rad hotela. Planiraju se još neka renoviranja, kao i realizacija projekata uštede energije uz primenu novih tehnologija. Hoteli su očuvani u dobrom stanju i prodaja aranžmana odavno je počela, a više od polovine već je rasprodato. "Srebrnac" je kao i ranije namenjen prevashodno mladim skijašima, dok je "Zelenkada" vise namenjena rekreativcima. Prodaja aranžmana je pocela, pa je više od polovine kapaciteta već rasprodato.

Ponovo se otvara "Srebrnac" na KopaonikuHoteli "Srebrnac" na Kopaoniku i "Zelenkada" na Zlatiboru, koji posluju u sastavu "PTT ugostiteljstvo" ponovo će biti otvoreni za goste 30. decembra.

Preduzeće je bilo prodato u privatizacionom postupku i nakon neuspele privatizacije vraćeno u državno vlasništvo, sa učešćem od 85 odsto.

Prema rečima zastupnika državnog kapitala Slobodana Unkovića, preduzeće nije finkcionisalo protekle dve godine, 80 zaposlenih je prihvatilo socijalni program koji je obezbedila Vlada, a 40 radnika, sopstvenim snagama, uspelo je da sačuva i obnovi rad hotela.

"Planiramo još neka renoviranja, kao i realizaciju projekata uštede energije uz primenu novih tehnologija. Moja obaveza je da očuvam tu firmu i pripremim je za dalje postupke restuktuiranja i privatizacije", kaže on.

Unković ističe da su hoteli očuvani u dobrom stanju i da je prodaja aranžmana odavno počela, a više od polovine već je rasprodato.

"Srebrnac" je kao i ranije namenjen prevashodno mladim skijašima, dok je "Zelenkada" vise namenjena rekreativcima. Prodaja aranžmana je pocela, pa je više od polovine kapaciteta već rasprodato.

U "Srebrncu" na Kopaoniku, sedam polupansiona košta 14.000 dinara i može se platiti u tri rate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik