Povoljne cijene karata

Bez autora
Oct 30 2011

Kompanija Montenegro erlajns je ovih dana postavila zimski red letjenja, koji donosi niz povoljnosti za crnogorske građane. Svi oni koji planiraju da putuju tokom novembra i decembra mogu otputovati ka nekoj od evropskih metropola po cijeni od 149 eura. Ovo je cijena povratne karte sa svim pripadajućim taksama. Karte po ovoj promotivnoj tarifi će biti u prodaji već od nedjelje 31. oktobra, a prodaja ce trajati do 10. novembra. Cijena od 149 eura se odnosi na putovanja u periodu od 05. novembra do 20. decembra i predstavlja pravu pogodnost za putnike. Osim ove, uvedena je nova pogodnost za putnike sa crnogorskog primorja. Svi putnici koji zele posjetiti Beograd, zavrsiti svoje obaveze, mogu to obaviti u toku jednog dana. Znači jutarnji let je u 08:15 h. dok je povratak iz Beograda u 16:25 h. U ponudi Montenegro erlajnsa i dalje su aktuelne popularne cijene povratnih karata za Beograd, koje se sa svim pripadajućim taksama kreću od 99 eura, 129 eura, 139 eura itd...

Povoljne cijene karataKompanija Montenegro erlajns je ovih dana postavila zimski red letjenja, koji donosi niz povoljnosti za crnogorske građane.

Svi oni koji planiraju da putuju tokom novembra i decembra mogu otputovati ka nekoj od evropskih metropola po cijeni od 149 eura. Ovo je cijena povratne karte sa svim pripadajućim taksama, saopšteno je iz nacionalnog avioprevoznika.

Karte po ovoj promotivnoj tarifi će biti u prodaji već od nedjelje 31. oktobra, a prodaja ce trajati do 10. novembra. Cijena od 149 eura se odnosi na putovanja u periodu od 05. novembra do 20. decembra i predstavlja pravu pogodnost za putnike.

Osim ove, uvedena je nova pogodnost za putnike sa crnogorskog primorja. Svi putnici koji zele posjetiti Beograd, zavrsiti svoje obaveze, mogu to obaviti u toku jednog dana. Znači jutarnji let je u 08:15 h. dok je povratak iz Beograda u 16:25 h.

U ponudi Montenegro erlajnsa i dalje su aktuelne popularne cijene povratnih karata za Beograd, koje se sa svim pripadajućim taksama kreću od 99 eura, 129 eura, 139 eura itd... Ove tarife iz Podgorice vaze za putovanja utorkom, subotom i nedjeljom, dok iz Tivta vaze svim danima.

Po zimskom redu letjenja avioni nacionalne avio-kompanije saobraćaće svakodnevno iz Podgorice, dva puta za Beograd. Za Beč, Cirih i Rim saobraćaće tri puta nedjeljno, dok ce za Frankfurt letjeti četiri puta nedjeljno. Za Pariz su postavljena dva leta tokom nedelje, a saobraćaj za Niš ce se odvijati svakodnevno. Za Moskvu avioni Montenegro erlajnsa letjece četiri puta nedjeljno, dva puta iz Podgorice i dva puta izTivta. Charter saobraćaj ce se odvijati po ustaljenom redu za Bari i Napulj, svakog petka i nedjelje naizmjenično, u popodnevnim časovima, zaključuje se u saopštenju.

Karte po promotivnim tarifama mogu se kupiti u svim prodajnim mjestima Montenegro erlajnsa u zemlji i inostranstvu, pozivom booking centra na broj 19804, ili putem kompanijskog web site-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik