Prolećna promotivna akcija Jat-a

Bez autora
Apr 19 2012

Jat Airways pripremio je još jednu akciju prodaje karata po veoma povoljnim cenama tokom koje će u periodu od 20. aprila do 1. maja ponuditi povoljne karte za putovanja od 25. aprila do 1. jula. Povratne karte za Beč putnici će moći da nabave po cenama koje se kreću već od 99 evra, dok će za 105 evra putnici imati priliku da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu.Jat će u ponudi imati karte od 135 evra za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg i London (Getvik), a destinacije za koje će leteti po ceni od 145 evra su Cirih, Berlin i Brisel, dok će za 165 evra putnici moći da putuju u Amsterdam, Pariz i London (Hitrou).

Prolećna promotivna akcija Jat-aJat Airways pripremio je još jednu akciju prodaje karata po veoma povoljnim cenama tokom koje će u periodu od 20. aprila do 1. maja ponuditi povoljne karte za putovanja od 25. aprila do 1. jula.

U saopštenju Jat-a se navodi da će povratne karte za Beč putnici moći da nabave po cenama koje se kreću već od 99 evra, dok će za 105 evra putnici imati priliku da putuju u Solun, Diseldorf, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo, Skoplje, Ohrid, Dubrovnik i Pulu.

Jat će u ponudi imati karte od 135 evra za Atinu, Istanbul, Rim, Milano, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm, Geteborg i London (Getvik), a destinacije za koje će leteti po ceni od 145 evra su Cirih, Berlin i Brisel, dok će za 165 evra putnici moći da putuju u Amsterdam, Pariz i London (Hitrou).

Za letove iz Podgorice, Sarajeva ili Skoplja ka evropskim destinacijijama preko Beograda, Jat u ponudi ima karte po cenama koje se kreću već od 205 evra.

Takođe, ove cene važiće za povratne karte na pravcima iz navedenih gradova za Beograd, a u cenu su uključene sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ponuda ne obuhvata većinu letova iz Evrope za Beograd i region posle 20. juna, dok će po promotivnim cenama putnici moći da putuju iz Londona (Getvik), Istanbula, Milana, Atine, Dubrovnika i Pule sve do jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik