Promocija zimske turističke sezone na tržištu Srbije

Bez autora
Dec 14 2011

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve i turističkom privredom organizovaće sjutra, 15. decembra, promociju zimske sezone u predstavništvu NTO-a u Beogradu. Tom prilikom direktorka predstavništa NTO Crne Gore u Beogradu Jelena Paović i direktorka TO Budve Jelena Radjenović, prisutnim predstavnicima medijima i zvanicama, predstaviće program za novogodišnje praznike kao i ponudu tokom zimske turističke sezone kako na primorju tako i na sjeveru Crne Gore. Tom prilikom one će pozvati turiste sa ovog tržišta da predstojeće praznike provedu u našoj zemlji. Prezentaciji će prisustvovati i crnogorski turistički privrednici kao i muzičke zvijezde koje će učestvovati u novogodišnjem programu u Budvi.

Promocija zimske turističke sezone na tržištu SrbijeNacionalna turistička organizacija Crne Gore u saradnji sa Turističkom organizacijom Budve i turističkom privredom organizovaće sjutra, 15. decembra, promociju zimske  sezone u predstavništvu NTO-a u Beogradu.

Tom prilikom direktorka predstavništa NTO Crne Gore u Beogradu Jelena Paović i direktorka TO Budve Jelena Radjenović, prisutnim predstavnicima medijima i zvanicama, predstaviće program za novogodišnje praznike kao i ponudu tokom zimske turističke sezone kako na primorju tako i na sjeveru Crne Gore. Tom prilikom one će pozvati turiste sa ovog tržišta da predstojeće praznike provedu u našoj zemlji.

Prezentaciji će prisustvovati i crnogorski turistički privrednici kao i muzičke zvijezde koje će učestvovati u novogodišnjem programu u Budvi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik