Proširena luka Gruž

Bez autora
Nov 23 2011

U Dubrovniku je svečano obilježen završetak izgradnje dijela operativne obale na predjelu Batahovina u luci Gruž. Uloženo je 34 i pol milijuna eura, kreditom Europske banke za obnovu i razvitak. Ovim proširenjem obale i planiranim radovima zadovoljit će se potrebe rastućeg prometa brodova na kružnim putovanjima u Dubrovniku. Dobilo se novih 230 metara obale koja će omogućiti jednostavnije i kvalitetnije primanje svih onih brodova koji dolaze u grušku luku. Znači, ove godine gotovo milijun, dogodine sigurno više od milijun putnika s brodova na kružnim putovanjima, te brodove negdje treba primit, brodovi su sve veći, znači ovih 230 metara će jednostavno omogućiti kvalitetnije primanje svih tih brodova.

Proširena luka GružU Dubrovniku je svečano obilježen završetak izgradnje dijela operativne obale na predjelu Batahovina u luci Gruž.

Uloženo je 34 i pol milijuna eura, kreditom Europske banke za obnovu i razvitak.

Ovim proširenjem obale i planiranim radovima zadovoljit će se potrebe rastućeg prometa brodova na kružnim putovanjima u Dubrovniku.

Dobilo se novih 230 metara obale koja će omogućiti jednostavnije i kvalitetnije primanje svih onih brodova koji dolaze u grušku luku. Znači, ove godine gotovo milijun, dogodine sigurno više od milijun putnika s brodova na kružnim putovanjima, te brodove negdje treba primit, brodovi su sve veći, znači ovih 230 metara će nam jednostavno omogućiti kvalitetnije primanje svih tih brodova, rekao je Kristijan Pavić, ravnatelj Lučke uprave Dubrovnik

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik