Prvi hotel na Staroj planini

Bez autora
Sep 21 2011

Izgradnja prvog hotela na Staroj planini, na lokaciji Jabučko ravnište, je pri kraju i očekuje se da hotel primi goste za Novu godinu. Vrednost investicije iznosi 3,45 milijardi dinara i hotel će za početak imati četiri zvezdice, uz mogućnost da se kategorija kasnije poveća i na pet. Celokupna sredstva obezbedila je država Srbija, koja pored toga ulaže i u infrastrukturu, potrebnu budućem odmaralištu. Hotel "Stara planina" nalazi se na površini od 26.000 kvadratnih metara, imaće 147 soba i 454 kreveta. Raspolagaće sa dva restorana, tri konferencijske sale, picerijom, etno restoranom sa domaćom kuhinjom, velnes i spa programom i zatvorenim bazenom.

Prvi hotel na Staroj planiniIzgradnja prvog hotela na Staroj planini, na lokaciji Jabučko ravnište, je pri kraju i očekuje se da hotel primi goste za Novu godinu.

Kako je rekao za Tanjug direktor JP "Stara planina" Svetislav Popadić, vrednost investicije iznosi 3,45 milijardi dinara i hotel će za početak imati četiri zvezdice, uz mogućnost da se kategorija kasnije poveća i na pet. Celokupna sredstva obezbedila je država Srbija, koja pored toga ulaže i u infrastrukturu, potrebnu budućem odmaralištu.

Hotel "Stara planina" nalazi se na površini od 26.000 kvadratnih metara, imaće 147 soba i 454 kreveta. Raspolagaće sa dva restorana, tri konferencijske sale, picerijom, etno restoranom sa domaćom kuhinjom, velnes i spa programom i zatvorenim bazenom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik