Rusi planiraju kupnju Aerodroma Maribor?

Bez autora
Apr 23 2012

Žurnal24 prenosi vijest o tome da ruski investitori koji su kupili Terme Maribor, planiraju kupnju Aerodroma Ljubljana. Navodno će tražena cijena biti pola milijuna eura. Na prvoj dražbi u siječnju tražena cijena je bila 675 tisuća eura, no Aerodrom se nije prodao. Tada su bili zainteresirani suvlasnisnici Golden Aira. Stečajni upravitelj Prevent Globala, Boris Kastivnik, rekao je da još nije odlučio kako će izvesti drugu dražbu za prodaju Aerodroma niti kada će se ona održati. Prema njegovim riječima, zainteresiranih ima više, ali nije htio reći ništa više od toga.

Rusi planiraju kupnju Aerodroma Maribor?Žurnal24 prenosi vijest o tome da ruski investitori koji su kupili Terme Maribor, planiraju kupnju Aerodroma Ljubljana.

Navodno će tražena cijena biti pola milijuna eura. Na prvoj dražbi u siječnju tražena cijena je bila 675 tisuća eura, no Aerodrom se nije prodao. Tada su bili zainteresirani suvlasnisnici Golden Aira.

Stečajni upravitelj Prevent Globala, Boris Kastivnik, rekao je da još nije odlučio kako će izvesti drugu dražbu za prodaju Aerodroma niti kada će se ona održati. Prema njegovim riječima, zainteresiranih ima više, ali nije htio reći ništa više od toga.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik