Ryanair u Sloveniji od proljeća 2012.

Bez autora
Aug 29 2011

Pregovori s irskim niskotarifnim avioprijevoznikom Ryanair i dalje su u tijeku, poručio je Aerodrom Ljubljana, dodavši kako dogovaraju letove u Njemačku (Düsseldorf), Italiju (Rim), Norvešku (Oslo), Španjolsku (Madrid) i najvjerojatnije u Veliku Britaniju. Očekuju da bi spomenute linije trebale zaživjeti do početka ljetne sezone 2012. koja započinje krajem ožujka. Da Aerodrom Ljubljana dogovara suradnju s Ryanairom potvrdio je početkom lipnja predsjednik uprave slovenskog društva Zmago Skobir koji je tom prilikom izjavio kako priželjkuje veze sa sjevernom Njemačkom, više letova u Skandinaviju i Englesku te nove letove za Španjolsku i Škotsku.

Ryanair u Sloveniji od proljeća 2012.Pregovori s irskim niskotarifnim avioprijevoznikom Ryanair i dalje su u tijeku, poručio je Aerodrom Ljubljana, dodavši kako dogovaraju letove u Njemačku (Düsseldorf), Italiju (Rim), Norvešku (Oslo), Španjolsku (Madrid) i najvjerojatnije u Veliku Britaniju.

Očekuju da bi spomenute linije trebale zaživjeti do početka ljetne sezone 2012. koja započinje krajem ožujka.

Da Aerodrom Ljubljana dogovara suradnju s Ryanairom potvrdio je početkom lipnja predsjednik uprave slovenskog društva Zmago Skobir koji je tom prilikom izjavio kako priželjkuje veze sa sjevernom Njemačkom, više letova u Skandinaviju i Englesku te nove letove za Španjolsku i Škotsku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik