"Slani" hotel u Boliviji

Bez autora
Nov 08 2011

U neobičnom hotelu koji je izgrađen u Boliviji sve, uključujući i većinu nameštaja, napravljeno je od soli. Na prvi pogled, fotografije ovog hotela deluju kao da se u pitanju kućica na plaži sa kamenih zidovima, na čijim je podovima pesak. Ali, u neobičnom hotelu Hotel de Sal koji je izgrađen u Boliviji sve, uključujući i većinu nameštaja, napravljeno je od soli.Hotel de Sal privlači brojne turiste jer je to jedini "slani" hotel na svetu, a gosti najčešće ostaju preko vikenda. Noćenje u krevetu od soli u dvokrevetnoj sobi, sa doručkom, košta 98 evra.

"Slani" hotel u BolivijiU neobičnom hotelu koji je izgrađen u Boliviji sve, uključujući i većinu nameštaja, napravljeno je od soli.

Na prvi pogled, fotografije ovog hotela deluju kao da se u pitanju kućica na plaži sa kamenih zidovima, na čijim je podovima pesak. Ali, u neobičnom hotelu Hotel de Sal koji je izgrađen u Boliviji sve, uključujući i većinu nameštaja, napravljeno je od soli.

Hotel de Sal privlači brojne turiste jer je to jedini "slani" hotel na svetu, a gosti najčešće ostaju preko vikenda. Noćenje u krevetu od soli u dvokrevetnoj sobi, sa doručkom, košta 98 evra.

Osoblje hotela kaže da je zabavno iznenađenje posetilaca koji dođu prvi put: "Neki gosti čak liznu nameštaj da bi se uverili da je stvarno sve napravljeno od soli."

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik