Sletio prvi zrakoplov Finnaira

Bez autora
Apr 02 2012

U dubrovačku zračnu luku sletio je prvi ovogodišnji zrakoplov tvrtke Finnair iz Helsinkija. Tim je letom uspostavljena redovita linija te finske kompanije koja će na relaciji Helsinki - Dubrovnik i obratno prometovati do 27. listopada. Prvim zrakoplovom iz Helsinkija je stiglo oko 140 finskih turista, a prema riječima voditelja prodaje Finnaira Juhania Nuoramoa svakim letom prema dosadašnjim rezervacijama u Dubrovnik će dolaziti najmanje 100 finskih turista. Uspostava zračne linije između Helsinkija i Dubrovnika vrlo je važna budući da s njom dolazi još veći broj skandinavskih turista koji su na dubrovačkom području poznati kao odlični gosti. Za prve finske turiste u dubrovačkoj Zračnoj luci upriličen je i svečani doček. Zrakoplovi tvrtke Finnair na relaciji Helsinki - Dubrovnik i obratno letjet će ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Sletio prvi zrakoplov FinnairaU dubrovačku zračnu luku sletio je prvi ovogodišnji zrakoplov tvrtke Finnair iz Helsinkija.

Tim je letom uspostavljena redovita linija te finske kompanije koja će na relaciji Helsinki - Dubrovnik i obratno prometovati do 27. listopada.

Prvim zrakoplovom iz Helsinkija je stiglo oko 140 finskih turista, a prema riječima voditelja prodaje Finnaira Juhania Nuoramoa svakim letom prema dosadašnjim rezervacijama u Dubrovnik će dolaziti najmanje 100 finskih turista.

Zamjenik direktora Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić kazao je kako je uspostava zračne linije između Helsinkija i Dubrovnika vrlo važna budući da s njom dolazi još veći broj skandinavskih turista koji su na dubrovačkom području poznati kao odlični gosti.

Za prve finske turiste u dubrovačkoj Zračnoj luci upriličen je i svečani doček.

Zrakoplovi tvrtke Finnair na relaciji Helsinki - Dubrovnik i obratno letjet će ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik