Splendid najbolji u regionu

Bez autora
Sep 27 2011

Prvi crnogorski hotel sa pet zvjezdica Splendid Conference & Spa Resort najbolji je hotel u regionu, odlučila je centralna ocjenjivačka komisija 44. medjunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, dan uoči zvaničnog početka manifestacije. U ocenjivanju kvaliteta učestvovali su predstavnici preko 170 objekata i usluga iz regiona - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Republike Srpske i Crne Gore, koji su odlučili da ovogodišnji Pehar za najbolji kvalitet u regionu bude dodijeljen crnogorskom hotelu Splendid Conference & Spa Resort. Hoteli sa četiri zvjezdice Blue Star i Montenegro, koji sa hotelom Splendid Conference & Spa Resort, čine hotelsku grupaciju Montenegrostars iz Bečića, nagrađeni su Velikom Zlatnom Medaljom 44 Novosadskog sajma turizma. Svečana dodjela nagrada biće upriličena u četvrtak u Srpskom Narodnom pozorištu u Novom. Na ovogodišnjem sajmu Splendid Conference & Spa Resort i kompanija Montenegrostars dobili su I nagradu "Za novi kvalitet u turizmu" koju u akciji magazina "Turistička Prizma" tradicionalno od 1997. godine, dodjeljuju najugledniji novinari koji izvještavaju temama iz turizma u Srbiji,Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori".

Splendid najbolji u regionuPrvi crnogorski hotel sa pet zvjezdica Splendid Conference & Spa Resort najbolji je hotel u regionu, odlučila je centralna ocjenjivačka komisija 44. medjunarodnog sajma turizma u Novom Sadu, dan uoči zvaničnog početka manifestacije.

U ocenjivanju kvaliteta učestvovali su predstavnici preko 170 objekata i usluga iz regiona - Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Republike Srpske i Crne Gore, koji su odlučili da ovogodišnji Pehar za najbolji kvalitet u regionu bude dodijeljen crnogorskom hotelu Splendid Conference & Spa Resort.

Hoteli sa četiri zvjezdice Blue Star i Montenegro, koji sa hotelom Splendid Conference & Spa Resort, čine hotelsku grupaciju Montenegrostars iz Bečića, nagrađeni su Velikom Zlatnom Medaljom 44 Novosadskog sajma turizma.

Prema riječima portparola kompanije "Montenegro stars" Maje Vukićević svečana dodjela nagrada biće upriličena u četvrtak u Srpskom Narodnom pozorištu u Novom.

"Na ovogodišnjem sajmu Splendid Conference & Spa Resort i kompanija Montenegrostars dobili su I nagradu "Za novi kvalitet u turizmu" koju u akciji magazina "Turistička Prizma" tradicionalno od 1997. godine, dodjeljuju najugledniji novinari koji izvještavaju temama iz turizma u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori" - kazala je Vukićević.

Na ovogodišnjem medjunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, koji počinje 28. septembra, a završava se 2. oktobra, predstaviće se oko 300 izlagača.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik