STO: Iz Slovenije više niskotarifnih letova

Bez autora
Sep 28 2011

Iz zračnih luka Ljubljane i Maribora uspostavit će se niskotarifne linije s barem pet prijestolnica, odnosno važnim turističkim tržištima, najavila je Slovenska turistična organizacija (STO) u predstavljanju nove turističke strategije i programa rada za 2012. Među perspektivnim tržištima, s kojima su potrebne neposredne linije, su središnja Italija i Njemačka te Španjolska, Irska i Skandinavija. Postoji mogućnost da letove sa Slovenijom ponovno uspostavi turski Izair. Prema analizi World Economic Foruma, Slovenija je po broju redovnih zrakoplovnih linija na 116. mjestu, što je čini jednom od najmanje konkurentnih država.

STO: Iz Slovenije više niskotarifnih letovaIz zračnih luka Ljubljane i Maribora uspostavit će se niskotarifne linije s barem pet prijestolnica, odnosno važnim turističkim tržištima, najavila je Slovenska turistična organizacija (STO) u predstavljanju nove turističke strategije i programa rada za 2012.

Dodaje kako su među perspektivnim tržištima, s kojima su potrebne neposredne linije, središnja Italija i Njemačka te Španjolska, Irska i Skandinavija. Postoji mogućnost da letove sa Slovenijom ponovno uspostavi turski Izair.

Prema analizi World Economic Foruma, Slovenija je po broju redovnih zrakoplovnih linija na 116. mjestu, što je čini jednom od najmanje konkurentnih država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik