Sveti Stefan od 1. jula spreman za turiste

Bez autora
Jun 13 2010

Ostrvo Sveti Stefan, kao što je ranije najavljeno, počinje da radi 1. jula ove godine, i tada će deset vila biti spremno za prve turiste. Iz kompanije su CdM-u saopštili da imaju rezeravcije za prve goste od 5. jula, a da je svih deset vila već rezervisano od 9. jula. U međuvremenu ćemo nastaviti pripreme ostalih objekata , pa je sada već izvjesno da ćemo do kraja jula imati ukupno 31 vilu u potpunosti spremnu za prihvat gostiju. U Adriatic propertisu ističu da će plaže na Svetom Stefanu biti otvorene za javnost ali će se pristup njima plaćati, osim za goste hotela. Miločerska plaža će takođe biti otvorena i pristup će se plaćati, ali sa ograničenim i manjim brojem ležaljki i suncobrana. Važno je napomenuti da će svi gosti na plažama biti služeni po izuzetno visokim Amanovim standardima. Adriatic properties će ove godine upravljati plažama kako bi garantovali visok nivo usluge koje zahtjeva Aman.

Sveti Stefan od 1. jula spreman za turisteOstrvo Sveti Stefan, kao što je ranije najavljeno, počinje da radi 1. jula ove godine, i tada će deset vila biti spremno za prve turiste, saopšteno je iz kompanije Adriatic properties.

Iz kompanije su CdM-u saopštili da imaju rezeravcije za prve goste od 5. jula, a da je svih deset vila već rezervisano od 9. jula.

“U međuvremenu ćemo nastaviti pripreme ostalih objekata , pa je sada već izvjesno da ćemo do kraja jula imati ukupno 31 vilu u potpunosti spremnu za prihvat gostiju”, najavljeno je iz Adriatic propertiesa.

U Adriatic propertisu ističu da će plaže na Svetom Stefanu biti otvorene za javnost ali će se pristup njima plaćati, osim za goste hotela.

“Miločerska plaža će takođe biti otvorena i pristup će se plaćati, ali sa ograničenim i manjim brojem ležaljki i suncobrana. Važno je napomenuti da će svi gosti na plažama biti služeni po izuzetno visokim Amanovim standardima”, objašnjavaju u kompaniji.

Adriatic properties će ove godine upravljati plažama kako bi garantovali visok nivo usluge koje zahtjeva  Aman.

“Informacije da će to raditi neko drugi su netačne”, tvrde u Adriatic propertiesu.

Spoljni radovi na pomoćnim objektima će biti završeni do kraja juna, a unutrašnji do sredine jula.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik