Sveti Stefan opet na A listi

Bez autora
Mar 04 2012

Američki list Njujork tajms na svojim stranama posvećenim turizmu, kao jednu od šest "novootkrivenih" luksuznih destinacija uvrstio i crnogorski Sveti Stefan. Opisujući ga kao bivše džet set mjesto koje je zbog građanskog rata "nestalo" sa turističke mape, Sveti Stefan je, kako prenosi ovaj list, nakon ulaganja čuvene hotelijerske grupe Aman Resorts, vrijednog preko pedeset miliona dolara, ponovo poželjna destinacija. Osim Svetog Stefana, među ponovo aktuelnim našli su se Bazaruto i Kvirimbas u Mozambiji, Kartagina u Kolumbiji, Gale u Šri Lanci i Nagpali u Mjanmaru. Sve ove destinacije opisane su kao autentična mjesta sa zapaženom i, najprije, na prirodi baziranoj turističkoj ponudi.

Sveti Stefan opet na A listiAmerički list Njujork tajms na svojim stranama posvećenim turizmu, kao jednu od šest "novootkrivenih" luksuznih destinacija uvrstio i crnogorski Sveti Stefan.

"Opisujući ga kao bivše džet set mjesto koje je zbog građanskog rata "nestalo" sa turističke mape, Sveti Stefan je, kako prenosi ovaj list, nakon ulaganja čuvene hotelijerske grupe Aman Resorts, vrijednog preko pedeset miliona dolara, ponovo poželjna destinacija", prenose Dnevne novine.

Osim Svetog Stefana, među ponovo aktuelnim našli su se Bazaruto i Kvirimbas u Mozambiji, Kartagina u Kolumbiji, Gale u Šri Lanci i Nagpali u Mjanmaru.

Sve ove destinacije opisane su kao autentična mjesta sa zapaženom i, najprije, na prirodi baziranoj turističkoj ponudi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik