Tur opertor TUI u CG

Bez autora
Sep 26 2011

Britanski tur operator TUI ulazi na crnogorsko tržište. Tim povodom večeras će se, u hotelu Avala u Budvi, održati pres konferencija na kojoj će govoriti ministar održivog razvoja i turizma Predrag Sekulić, predsjednik opštine Budva Lazar Rađenović i predstavnik TUI-a. Tokom maja, Top menadžment TUI-Velika Britanija i Sjeverna Irska posjetio je Crnu Goru, nakon čega je Crna Gora uvrštena kao sastavni dio strateških petogodišnjih planova TUI-Velika Britanija. Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma saopšteno je da je strateškim petogodišnjim planovima TUI-Velika Britanija predviđeno povećanje broja gostiju, do 35.000 novih gostiju, zakup 2.000 soba raznih kategorija, kao i uvođenje čarter letova od aprila do oktobra. Prema trenutnim planovima, realizacija najavljenih programa imaće značajan uticaj na crnogorsku privredu sa dva aspekta-produžetak turističke sezone na 150 dana, kao i izgradnju adekvatnih turističkih objekata kako bi se zadovoljile sve potrebe zahtjevnog britanskog tržišta.

Tur opertor TUI u CGBritanski tur operator TUI ulazi na crnogorsko tržište.

Tim povodom večeras će se, u hotelu Avala u Budvi, održati pres konferencija na kojoj će govoriti ministar održivog razvoja i turizma Predrag Sekulić, predsjednik opštine Budva Lazar Rađenović i predstavnik TUI-a.

Tokom maja, Top menadžment TUI-Velika Britanija i Sjeverna Irska posjetio je Crnu Goru, nakon čega je Crna Gora uvrštena kao sastavni dio strateških petogodišnjih planova TUI-Velika Britanija.

Iz Ministarstva održivog razvoja i turizma saopšteno je da je strateškim petogodišnjim planovima TUI-Velika Britanija predviđeno povećanje broja gostiju, do 35.000 novih gostiju, zakup 2.000 soba raznih kategorija, kao i uvođenje čarter letova od aprila do oktobra.

Prema trenutnim planovima, realizacija najavljenih programa imaće značajan uticaj na crnogorsku privredu sa dva aspekta-produžetak turističke sezone na 150 dana, kao i izgradnju adekvatnih turističkih objekata kako bi se zadovoljile sve potrebe zahtjevnog britanskog tržišta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik