U ski centrima zadovoljno trljaju ruke

Bez autora
Jan 26 2012

Već sada se za ovu zimsku sezonu sa sigurnošću može reći da je rekordna, jer je u ski centru Kopaonik, zabeležena poseta za 30 odsto veća nego u istom periodu prošle sezone, a ski centri Stara planina i Tornik, zbog brojnih novina, beleže još veći porast. Tome su doprinele dobre pripreme staza i izuzetan kvalitet usluga, koji se posetiocima naših ski centara pruža od početka zimske sezone, i politika cena. Cena ski pasa daleko je niža u odnosu na centre u okruženju i Evropi, da šestodnevni ski pas na Kopaoniku košta oko 93 evra dok je u bugarskim ski centrima 147 evra, u ski centrima u Sloveniji od 134 do 158 evra, u Češkoj 126 evra, a u centrima u Austriji i Italiji, slične dužine staza 199 evra. Pored toga, u vreme početka i završetka ski sezone uvedeni su značajni popusti, a naknadno je odobren i popust za organizovane grupe od 20 i više skijaša u visini od 10 odsto, kao i za takmičare klubova registrovanih u Ski savezu Srbije.

U ski centrima zadovoljno trljaju rukeVeć sada se za ovu zimsku sezonu sa sigurnošću može reći da je rekordna, jer je u ski centru Kopaonik, zabeležena poseta za 30 odsto veća nego u istom periodu prošle sezone, a ski centri Stara planina i Tornik, zbog brojnih novina, beleže još veći porast, objavila su "Skijališta Srbije".

Tome su doprinele dobre pripreme staza i izuzetan kvalitet usluga, koji se posetiocima naših ski centara pruža od početka zimske sezone, i politika cena.

"Skijališta" su podsetila da je cena ski pasa daleko niža u odnosu na centre u okruženju i Evropi, da šestodnevni ski pas na Kopaoniku košta oko 93 evra dok je u bugarskim ski centrima 147 evra, u ski centrima u Sloveniji od 134 do 158 evra, u Češkoj 126 evra, a u centrima u Austriji i Italiji, slične dužine staza 199 evra.

Pored toga, u vreme početka i završetka ski sezone uvedeni su značajni popusti, a naknadno je odobren i popust za organizovane grupe od 20 i više skijaša u visini od 10 odsto, kao i za takmičare klubova registrovanih u Ski savezu Srbije.

Na taj način je omogućeno našim klubovima i organizovanim grupama, da po veoma pristupačnim cenama organizuju zimovanje i treninge u našoj zemlji.

"Skijališta" napominju da je u cenu ski pasa, u našim ski centrima uključena usluga GSS-a, osiguranje u slučaju povrede i zdravstveno zbrinjavanje, što se u mnogim od svetskih centara plaća dodatno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik