Uskoro otvaranje biznis čekaonice

Bez autora
Sep 28 2011

Na Aerodromu „Nikola Tesla“ najavljeno je skoro otvaranje uređenog biznis kluba površine oko 300 kvadrata. Klub je opremljen prema zahtevima velikih kompanija, kao što su Aeroflot i Lufthanza, a u njemu će zahvaljujući saradnji aerodroma sa Kulturnim centrom Beograda biti održavane i izložbe.Ovaj biznis klub je u stvari čekaonica za putnike prve odnosno poslovne klase svih avio-kompanija i prostorno je potpuno nezavisan i udaljen od VIP terminala, u okviru koga postoji poznati VIP salon.

Uskoro otvaranje biznis čekaoniceNa Aerodromu „Nikola Tesla“ najavljeno je skoro otvaranje uređenog biznis kluba površine oko 300 kvadrata.

Klub je opremljen prema zahtevima velikih kompanija, kao što su Aeroflot i Lufthanza, a u njemu će zahvaljujući saradnji aerodroma sa Kulturnim centrom Beograda biti održavane i izložbe.

Kako je Danasu rečeno u Aerodromu „Nikola Tesla“, ovaj biznis klub je u stvari čekaonica za putnike prve odnosno poslovne klase svih avio-kompanija i prostorno je potpuno nezavisan i udaljen od VIP terminala, u okviru koga postoji poznati VIP salon.

„Najčešći korisnici VIP terminala su predsednici država, državne delegacije, diplomatski kor i slično, a na beogradskom aerodromu preko VIP terminala obavlja se i prihvat i otprema putnika tzv. generalne (poslovne) avijacije, ali u tu svrhu u okviru VIP terminala postoji posebna čekaonica. Ovaj saobraćaj se inače obavlja poslovnim - malim avionima, a ne avionima putničkog linijskog vazdušnog saobraćaja“, objašnjeno je Danasu u Aerodromu „Nikola Tesla“.

Čekaonica za putnike prve odnosno poslovne klase namenjena je osobama koje putuju redovnim avionskim linijama, samo im kompanije zbog više cene plaćene avio-karte omogućuju poseban tretman, ne samo u svom avionu, nego i na dolaznom i odlaznom aerodromu. Za razliku od putnika, kojima je namenjen VIP salon, ovi putnici ne zahtevaju poseban bezbednosni tretman.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik