Veliki izbor letova do 200 evra

Bez autora
Aug 29 2011

Građani Srbije koji nisu putovali tokom leta mogu da na željenu destinaciju tokom septembra i oktobra stignu za relativno malo novca. Ukoliko se neko odluči da vidi Rim ili Brisel tokom jeseni, za povratnu avionsku kartu će mu biti potrebno oko 50 evra. Većina avio-kompanija, niskobudžetnih ili komercijalnih, ima veliku ponudu zanimljivih destinacija čija je cena do 200 evra. Do Rima i nazad za 50 evra stiže se lou-kost kompanijom „Viz er”. Tokom septembra cena avionske karte do glavnog grada Italije košta od 1.690 do 4.390 dinara. Ako se sada neko odluči da nedelju dana tokom oktobra provede u ovom gradu i otputuje 4. oktobra, povratna karta koštaće ga 5.200 dinara. U predstavništvu kompanije „Flaj Niki” u Beogradu iz ponude za septembar i oktobar izdvajaju Beč za 90 evra, Hanover od 187, a povratne karte za 200 evra ova kompanija još nudi za Pariz, Milano i Kopenhagen.

Veliki izbor letova do 200 evraGrađani Srbije koji nisu putovali tokom leta mogu da na željenu destinaciju tokom septembra i oktobra stignu za relativno malo novca.

Ukoliko se neko odluči da vidi Rim ili Brisel tokom jeseni, za povratnu avionsku kartu će mu biti potrebno oko 50 evra. Većina avio-kompanija, niskobudžetnih ili komercijalnih, ima veliku ponudu zanimljivih destinacija čija je cena do 200 evra.

Do Rima i nazad za 50 evra stiže se lou-kost kompanijom „Viz er”. Tokom septembra cena avionske karte do glavnog grada Italije košta od 1.690 do 4.390 dinara. Ako se sada neko odluči da nedelju dana tokom oktobra provede u ovom gradu i otputuje 4. oktobra, povratna karta koštaće ga 5.200 dinara. U predstavništvu kompanije „Flaj Niki” u Beogradu iz ponude za septembar i oktobar izdvajaju Beč za 90 evra, Hanover od 187, a povratne karte za 200 evra ova kompanija još nudi za Pariz, Milano i Kopenhagen.

I komercijalne avio-kompanije imaju povoljne ponude. Do Minhena ili Frankfurta i nazad „Lufhanzom” se stiže za 19.350 dinara, a „Turkiš erlajnsom” do Istanbula za 179 evra. „Jar erlajns” putnicima nudi da po ceni od 99 evra za povratnu kartu otputuju za Milano, Diseldorf, Solun ili Berlin, dok se za 139 evra stiže do Atine, Amsterdama, Pariza i Londona. Ove karte u prodaji su do 5. septembra. Letovi „Spanera” do Barselone za septembar su rasprodati, a u oktobru ima mesta. Cena povratne karte sa svim taksama je do 200 evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik