Vrdnik: Gradi se hotel sa pet zvezdica

Bez autora
Sep 07 2011

Novi hotel sa pet zvezdica, koji se ubrzano gradi u Vrdniku, zamišljen je kao turističko-rekreativni objekat i imaće 60 dvokrevetnih soba i 60 luksuznih apartmana, otvoreni i zatvoreni bazen sa geotermalnom vodom, restorane, kafiće, saune, hidromasažu, teretane, kompletan lekarski nadzor, konferencijske sale i sve druge prateće sadržaje. Planirano je da radovi budu završeni u junu sledeće godine. Novi hotel gradi novosadska firma „Akva promont“ i uložiće oko sedam miliona evra u izgradnju ovog objekta, koji će imati osam spratova, od toga dva ispod zemlje. Hotel se nalazi preko puta sadašnje Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Termal“, i imaće 8.500 kvadratnih metara i prema stanju radova na gradilištu sigurno je da će biti sagrađen u roku, do početka pune turističke sezone u Vrdniku. „Akva promont“ se odlučila za izgradnju superluksuznog hotela u Vrdniku, kako bi ovo banjsko mesto imalo uslove i za dodatnu visoku ponudu u razvoju turizma, banjskog lečenja, rekreacije, odmora i sporta, jer postojeća Specijalna bolnica sa hotelom „Termal“ više ne može zadovoljiti potrebe gostiju koji traže visoki komfor, koji ne može obezbediti i dobro razvijena kućna radinost u Vrdniku.

Vrdnik: Gradi se hotel sa pet zvezdicaNovi hotel sa pet zvezdica, koji se ubrzano gradi u Vrdniku, zamišljen je kao turističko-rekreativni objekat i imaće 60 dvokrevetnih soba i 60 luksuznih apartmana, otvoreni i zatvoreni bazen sa geotermalnom vodom, restorane, kafiće, saune, hidromasažu, teretane, kompletan lekarski nadzor, konferencijske sale i sve druge prateće sadržaje. Planirano je da radovi budu završeni u junu sledeće godine.

Novi hotel gradi novosadska firma „Akva promont“ i uložiće oko sedam miliona evra u izgradnju ovog objekta, koji će imati osam spratova, od toga dva ispod zemlje. Hotel se nalazi preko puta sadašnje Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Termal“, i imaće 8.500 kvadratnih metara i prema stanju radova na gradilištu sigurno je da će biti sagrađen u roku, do početka pune turističke sezone u Vrdniku.

- Radovi napreduju prema planu, jeste bilo vrelo leto, ali smo sve vreme radili bez prestanka. Nema razloga da ovaj ekskluzivni objekat ne bude završen na vreme - kaže Dragutin Delić, rukovodilac gradnje u „Best izgradnji“ iz Novog Sada, koja je izvođač radova u Vrdniku.

„Akva promont“ se odlučila za izgradnju superluksuznog hotela u Vrdniku, kako bi ovo banjsko mesto imalo uslove i za dodatnu visoku ponudu u razvoju turizma, banjskog lečenja, rekreacije, odmora i sporta, jer postojeća Specijalna bolnica sa hotelom „Termal“ više ne može zadovoljiti potrebe gostiju koji traže visoki komfor, koji ne može obezbediti i dobro razvijena kućna radinost u Vrdniku.

- Želeli smo da turističku ponudu u Vrdniku dignemo na jedan viši nivo, da gostima, posebno inostranim, osiguramo pravi odmor, rekreaciju i oporavak. Projekt „Akva promonta“ upravo to obezbeđuje i već sledeće godine potencijali vrdničke banje biće još bolje iskorišćeni.

Izgradnjom novog savremenog hotela banja Vrdnik će se naći u ponudama i inostranih turoperatera, koji do sada nisu mogli da ponude usluge ovog banjskog centra, jer nije imao adekvatne smeštajne i druge sadržaje koje traže gosti sa „dubljim džepom“.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik