Zimovanje ove sezone po starim cenama

Bez autora
Nov 28 2011

Hotelijeri u Srbiji već su spremni za predstojeću zimsku sezonu. U našim najvećim planinskim centrima cenovnici su u odnosu na prošlu godinu ostali nepromenjeni. Skoro svi kapaciteti za doček Nove godine već su rezervisani. Prema procenama hotelijera, slobodna mesta ostala su tek za februar. Hotelijeri i vlasnici privatnog smeštaja na Zlatiboru odredili su cenovnik koji je na nivou prošlogodišnjeg, a u Turističkoj ogranizaciji procenjuju da će tokom zime ovde biti ostvareno oko 300.000 noćenja. Na ovoj planini gosti s tanjim džepom moći će da nađu polupansion u dvokrevetnim sobama Konačišta Turističke organizacije (1.800 dinara), hotela „Braća Sekulić“ (2.000), Studentskog oporavilišta „Ratko Mitrović“ (2.250). Polupansionski smeštaj u rasponu od 2.600 do 5.000 dinara nude „Palisad“, „Olimp“, „Satelit“, „Čigota“. U hotelu „Mona“ najjeftiniji polupansion u sobi košta 5.200, a najskuplji u apartmanu 12.000 dinara. Dnevno rentiranje apartmana u luskuznom naselju Kraljevi konaci košta od 5.500 do 7.500 dinara.

Zimovanje ove sezone po starim cenamaHotelijeri u Srbiji već su spremni za predstojeću zimsku sezonu.

U našim najvećim planinskim centrima cenovnici su u odnosu na prošlu godinu ostali nepromenjeni. Skoro svi kapaciteti za doček Nove godine, prema rečima državnog sekretara Gorana Petkovića, već su rezervisani. Kako je kazao, prema procenama hotelijera, slobodna mesta ostala su tek za februar.

Hotelijeri i vlasnici privatnog smeštaja na Zlatiboru odredili su cenovnik koji je na nivou prošlogodišnjeg, a u Turističkoj ogranizaciji procenjuju da će tokom zime ovde biti ostvareno oko 300.000 noćenja.

Na ovoj planini gosti s tanjim džepom moći će da nađu polupansion u dvokrevetnim sobama Konačišta Turističke organizacije (1.800 dinara), hotela „Braća Sekulić“ (2.000), Studentskog oporavilišta „Ratko Mitrović“ (2.250). Polupansionski smeštaj u rasponu od 2.600 do 5.000 dinara nude „Palisad“, „Olimp“, „Satelit“, „Čigota“. U hotelu „Mona“ najjeftiniji polupansion u sobi košta 5.200, a najskuplji u apartmanu 12.000 dinara. Dnevno rentiranje apartmana u luskuznom naselju Kraljevi konaci košta od 5.500 do 7.500 dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik