Zimski red letenja počeo

Bez autora
Oct 31 2011

Putnici Jat Airwaysa od nedelje, 30. oktobra 2011., do 24. marta 2012. godine mogu da putuju iz Beograda prema 29 evromediteranskih gradova u 22 zemlje. Srpski nacionalni avioprevozilac u toku zimske sezone obavlja saobraćaj sa 141 frekvencijom nedeljno, a u ponudi je i 60 letova sedmično koje ima u saradnji sa "code share" partnerima, saopštio je danas iz nacionalne avokompanije.Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije linije Jat Airwaysa su za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat, na kojima avioni nacionalnog avioprevozioca lete najmanje jednom dnevno.

Zimski red letenja počeoPutnici Jat Airwaysa od nedelje, 30. oktobra 2011., do 24. marta 2012. godine mogu da putuju iz Beograda prema 29 evromediteranskih gradova u 22 zemlje.

Srpski nacionalni avioprevozilac u toku zimske sezone obavlja saobraćaj sa 141 frekvencijom nedeljno, a u ponudi je i 60 letova sedmično koje ima u saradnji sa "code share" partnerima, saopštio je danas iz nacionalne avokompanije.

Tokom zimskog reda letenja najfrekventnije linije Jat Airwaysa su za Amsterdam, Frankfurt, Beč, Cirih, Moskvu, Pariz, London, Skoplje, Sarajevo, Podgoricu i Tivat, na kojima avioni nacionalnog avioprevozioca lete najmanje jednom dnevno. Na liniji za Atinu predviđeno je šest letova nedeljno, a pet za Diseldorf i Rim. Četiri puta nedeljno Jat leti za Kopenhagen, Istanbul i Milano, tri puta nedeljno leti se za Štutgart, Berlin i Brisel, za Tel Aviv, Stokholm, Geteborg, Solun i Larnaku Jat leti dva puta nedeljno, a za Monastir jedanput.

Kako je saopšteno, u saradnji sa sedam nacionalnih aviokompanija, na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije mogu da putuju prema sedam evropskih destinacija. Adria Airwaysom moći će da se leti osam puta nedeljno do Ljubljane, Taromom šest puta nedeljno za Bukurešt i LOT-om tri puta nedeljno za Varšavu. Jat u saradnji sa Austrian Airlinesom nudi još dvadeset tri leta nedeljno do Beča, a sa Alitalijom još šest letova nedeljno za Rim, dok je sa Aeroflotom omogućen još jedan dnevni let za Moskvu, kao i sa Air Franceom za Pariz.

Do svih gradova u Evropi prema kojima Jat ne leti direktno, može se stići u kombinaciji sa drugim avioprevoznicima i to sa Alitalijom, Austrianom, British Midlandom, British Airwaysom, Aeroflotom, Air Berlinom i Finnairom.

Putnicima za Australiju, Novi Zeland, Bliski i Daleki istok i Indiju, Jat ervejz nudi najpovoljnije veze u saradnji sa kompanijom Emirates, Etihad Airlinesom, Singapore Airlinesom i SriLankan Airlinesom preko više evropskih gradova. Do Pekinga i Šangaja može se stići Aeroflotom preko Moskve i kompanijom Air China iz gradova u Evropi.

Veze za Severnu i Južnu Ameriku omogućene su u saradnji sa Alitalijom preko Milana i Rima, Air Franceom preko Pariza, LOT-om preko Varšave, kompanijama Virgin Atlantic i British Airways preko Londona, KLM-om preko Amsterdama, Austrian Airlinesom preko Beča kao i Air Berlinom preko aerodroma u Nemačkoj. U Afriku putnici mogu putovati iz Beograda kombinovanim letovima Jat ervejza i kompanijama Alitalia, Austrian Airlines, Emirates i Ethiopian Airlines, dodaje se u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik