Zlatibor: Na leto počinje izgradnja gondole

Bez autora
Mar 21 2012

Najveća investicija na Zlatiboru ovog leta biće izgradnja gondole, koja će povezivati centar Zlatibora sa Tornikom. Gondola je duga devet kilometara, a izgradnja će koštati 10 miliona evra. Do kraja godine će biti završeni i hotel "Tornik" i prvi vegetarijanski kompleks "Ruža vetrova", koji gradi kompanija "Hemel" iz Jagodine, dok će hotel "Mona" proširiti smeštajne kapacitete za još 120 soba. Pored investicija u hotele turistička organizacija će ove godine uložiti oko 20 miliona dinara u turističku infrastrukturu na Zlatiboru. Posebna pažnja će biti posvećena uređenju autokampa na Tić polju, s obzirom da Zlatibor iz godine u godinu postaje sve interesantnija destinacija za turiste.

Zlatibor: Na leto počinje izgradnja gondoleNajveća investicija na Zlatiboru ovog leta biće izgradnja gondole, koja će povezivati centar Zlatibora sa Tornikom.

Gondola je duga devet kilometara, a izgradnja će koštati 10 miliona evra, izjavio je na konferenciji za medije direktor Turističke organizacije Zlatibor Darko Đurović.

On je istakao da će do kraja godine biti završeni i hotel "Tornik" i prvi vegetarijanski kompleks "Ruža vetrova", koji gradi kompanija "Hemel" iz Jagodine, dok će hotel "Mona" proširiti smeštajne kapacitete za još 120 soba.

Pored investicija u hotele turistička organizacija će ove godine uložiti oko 20 miliona dinara u turističku infrastrukturu na Zlatiboru, kaže Đurović. On je najavio i da će posebna pažnja biti posvećena uređenju autokampa na Tić polju, s obzirom da Zlatibor iz godine u godinu postaje sve interesantnija destinacija za turiste.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik