Džin u tri dimenzije

Bez autora
Jun 13 2010

Veliki broj proizvođača uvećava dijagonale svojih televizora, pa tako ni novi 3D televizori neće biti pošteđeni ovog trenda. Međutim, „Panasonik“ će razbiti konvencionalne okvire isporukama 152-inčnog 3D televizora! Ovaj televizor bi trebalo da se isporuči na tržište do kraja godine, i duplo je veći od bilo kog drugog komercijalno dostupnog modela televizora.„Panasonik TH-152UX1“ je fokusiran na neko drugo tržište, a ne na krajnje potrošače, pa tako ne čudi izostavljanje HDMI konektora i nekih drugih stvari na koje smo navikli kod klasičnih televizora.

Džin u tri dimenzijeVeliki broj proizvođača uvećava dijagonale svojih televizora, pa tako ni novi 3D televizori neće biti pošteđeni ovog trenda.

Međutim, „Panasonik“ će razbiti konvencionalne okvire isporukama 152-inčnog 3D televizora! Ovaj televizor bi trebalo da se isporuči na tržište do kraja godine, i duplo je veći od bilo kog drugog komercijalno dostupnog modela televizora.

„Panasonik TH-152UX1“ je fokusiran na neko drugo tržište, a ne na krajnje potrošače, pa tako ne čudi izostavljanje HDMI konektora i nekih drugih stvari na koje smo navikli kod klasičnih televizora. Karakterišu ga ultra-visoka rezolucija od 4096 x 2160 piksela kao i kontrast od 5.000.000:1.

Očekuje se da će isporuke na tržištima Japana i Severne Amerike uslediti krajem jeseni. Cena će iznositi 500.000 dolara!

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik