Google.com stranica spremna i za vaše fotke

Bez autora
Jun 07 2010

Svi oni kojima je dosadila bela pozadina na početnoj stranici Google pretraživača ubuduće mogu da je promene svojom slikom ili nekom koju nudi Google. Kompanija je nedavno objavila da će korisnici biti u mogućnosti da aplouduju fotografije sa svog računara ili sa Picasa veb foto servisa i tako ulepšaju svoj „home page”.Početna Google stranica je oduvek bila minimalistička. Čak nema ni eksternih linkova, reklama. Google je ovakvu strategiju gradio na ubeđenju da korisniku ništa ne treba da odvlači pažnju dok brzo traži informacije koje su mu potrebne.

Google.com stranica spremna i za vaše fotkeSvi oni kojima je dosadila bela pozadina na početnoj stranici Google pretraživača ubuduće mogu da je promene svojom slikom ili nekom koju nudi Google.

Kompanija je nedavno objavila da će korisnici biti u mogućnosti da aplouduju fotografije sa svog računara ili sa Picasa veb foto servisa i tako ulepšaju svoj „home page”.

Početna Google stranica je oduvek bila minimalistička. Čak nema ni eksternih linkova, reklama... Google je ovakvu strategiju gradio na ubeđenju da korisniku ništa ne treba da odvlači pažnju dok brzo traži informacije koje su mu potrebne.

Novi potez kompanije Google je veliki korak u domenu dizajna i dokaz da Google obraća pažnju na to šta radi konkurencija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik