"Gugl TV" od jeseni u SAD

Bez autora
May 23 2010

"Gugl" TV sistem koji u sebi sadrži platforme "Krom", "Android" i "Fleš" će se pojaviti jesenas na tržištu SAD. "Gugl TV" sadrži u sebi niz usluga koje će pojednostaviti njegovo korišćenje. Radi se otvorenom sistemu koji će biti preinstaliran u neke TV aparate, ali i dostupan u vidu digitalnog kućišta sa HDMI priključkom i "blu-rej" čitačem.Medju prvim partnerima "Gugla" u ovom poslovnom poduhvatu nalaze se "Soni" i "Lodžitek". Otvoreni sistem je tzv. "pametna televizija" na kojoj se može surfovati. Televizor je na taj način pretvoren u ogroman monitor na kojem korisnici mogu da "guglaju" omiljene televizijske programe, filmove ili da gledaju video materijale sa interneta.

"Gugl TV" od jeseni u SAD"Gugl" je objavio da će se njegov TV sistem koji u sebi sadrži platforme "Krom", "Android" i "Fleš" pojaviti jesenas na tržištu SAD.

"Gugl TV" sadrži u sebi niz usluga koje će pojednostaviti njegovo korišćenje, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Radi se otvorenom sistemu koji će biti preinstaliran u neke TV aparate, ali i dostupan u vidu digitalnog kućišta sa HDMI priključkom i "blu-rej" čitačem.

Medju prvim partnerima "Gugla" u ovom poslovnom poduhvatu nalaze se "Soni" i "Lodžitek".

Otvoreni sistem je tzv. "pametna televizija" na kojoj se može surfovati. Televizor je na taj način pretvoren u ogroman monitor na kojem korisnici mogu da "guglaju" omiljene televizijske programe, filmove ili da gledaju video materijale sa interneta.
 
"Gugl" je, istovremeno, najavio i novi projekat virtuelne prodavnice "Krom veb stor".

Ova prodavnica bi trebalo da omogući veb korisnicima preuzimanje alatki, "plug-in" softvera ili igrica koji će direktno biti vezivani za veb navigator.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik