Idealan za početnike

Bez autora
Apr 05 2010

Kenon digital iksus 130 koji je takođe poznat i kao Paueršot SD1400 IS je tanak i stilski dopadljiv dodatak dugotrajnom IXUS opsegu aparata ove kompanije.Model Iksus 130 karakteriše metalno kućište koje je debljine svega 18 milimetara, a od karakteristika ovog modela tu je 14MP senzor kao i mogućnost snimanja video sadržaja rezolucije 720p. Ovaj model je svakako veoma dobar za početnike, jer nudi značajan broj različitih režima fotografisanja koji ne zahtevaju apsolutno nikakvo podešavanje parametara fotografisanja.

Idealan za početnikeKenon digital iksus 130 koji je takođe poznat i kao Paueršot SD1400 IS je tanak i stilski dopadljiv dodatak dugotrajnom IXUS opsegu aparata ove kompanije.

Model Iksus 130 karakteriše metalno kućište koje je debljine svega 18 milimetara, a od karakteristika ovog modela tu je 14MP senzor kao i mogućnost snimanja video sadržaja rezolucije 720p. Ovaj model je svakako veoma dobar za početnike, jer nudi značajan broj različitih režima fotografisanja koji ne zahtevaju apsolutno nikakvo podešavanje parametara fotografisanja. Ovaj model karakteriše ekran dužine dijagonale 2.7 inča kao i 4x optička zum sočiva i optička stabilizacija slike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik